JUMMEL! ⟩ OnlyFansi miisu siivutu pilt jätab isegi «Viiskümmend halli varjundit» filmi häbisse

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dannii Harwood (@missdanniiharwood) on

Suubritanniast pärit modell ja sisulooja Dannii Harwood lajatab taas kelmika kaadriga, mida vaadates võib julgelt öelda, et isegi «Viiskümne halli varjundi» filmis ei näinud keegi nii kuum välja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘50 Shades of ...........’ Quote your surname below! - link in bio ?

A post shared by Dannii Harwood (@missdanniiharwood) on

Dannii usub, et ta on esimene naine Suurbritannias, kel on õnnestunud tänu OnlyFans veebilehele miljonäriks saada. Täiskasvanutele mõeldud OnlyFans on lehekülg, kus väikese kuutasu eest on võimalik oma lemmikutel silma peal hoida.

Nüüdseks on temast saanud omamoodi OnlyFansi staar ning seetõttu ei pea ta enam kuigi palju aega enese promomisele kulutama. «Nüüd ei pea ma end enam nii palju reklaamima,» tunnistas ta.

«Sisu tarbeks pildistan ma ühe korra nädalas ning ajastan oma postitusi,» lisas naine. 

Elu24 kirjutas Danniist juba 2019. aastal ning siis avaldas naine, et erinevate fetišitega inimesed saadavad talle tihti veidraid palveid, mille eest on kõik nad nõus tasuma ka korralikku summat.

Ta rääkis Wales Online väljaandele ühest konkreetsest kliendist, kelle fetišiks on juuksed ning kes tahtis, et Dannii filmiks minuti pikkuse video sellest, kuidas ta oma juukseid katsub. «Riides, ei mingit siivutut juttu, lihtsalt vaatasin kaamerasse ja ütlesin ta nime, samal ajal kui ma sõrmedega läbi oma juuste käisin,» meenutas Dannii.

«Ta maksis selle eest 113 naela. Inimesed maksavad palju raha asjade eest, mida nad internetist tasuta ei leia.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles