«Ringvaate» tiimis juba teine koroonahaige: tavapärane külmetus on talumatum

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
«Ringvaate» stuudiosse on jäänud ainult Jüri Muttika.
«Ringvaate» stuudiosse on jäänud ainult Jüri Muttika. Foto: Kaader saatest/ETV

«Ringvaate» toimetus on saadetud koju eneseisolatsiooni, kuna juba kaks tiimiliiget on saanud positiivse koroonatesti tulemuse.

Kui eelmisel teisipäeval teatas positiivsest koroonatestist reporter Hannes Hermaküla, siis nüüd on nakatumisest teada saanud toimetaja Teet Teder. Teder sai diagnoosi nädalavahetusel, ehkki oli juba enne töölt koju jäänud.

«Köhatan aeg-ajalt, aga ma ei tunne, et oleksin väga haige. Nina läheb aeg-ajalt kinni ja väike pitsitus on rinnas. Vahepeal käib külmavärin peal ja siis jälle kuumahoog,» kirjeldas Teder haigusnähte.

Mehe sõnul on tema seis praegu igati «talutav». «Tavapärane külmetus on talumatum,» lisas ta.

Teder püüab jätta pere terveks ning on magamistoas isolatsioonis. Koju peab ta jääma veel kaheks nädalaks.

«Ringvaate» saatejuht Marko Reikop, kes on samuti eneseisolatsiooni saadetud, ei ole positiivset testitulemust aga saanud. «Terviseamet helistas mulle ja ütles, et mul on olnud lähikontakt Covid-positiivsega. See lähikontakt toimus juba rohkem kui nädal tagasi, nii et mul ei ole mingeid haigustunnuseid ja ma olen terve,» kinnitas ta.

Sama olukord on ka saatejuht Grete Lõbul. «Pean olema eneseisolatsioonis ja kui tekib vahepeal haigustunnuseid, siis pean minema testima. Haigustunnuseid tekkinud pole,» rääkis ta.

Lõbu tegi koroonatesti eelmise nädala alguses, kuna jäi veidi tõbiseks. «Olin väsinud ja oli lihasevalu, tegin koroonatesti ja see oli negatiivne. Aga pärast seda kohtusin kohe koroonapositiivsega,» naeris ta.

Reikopi ja Lõbu äraolekul aitab saate juhtimisega reporter Jüri Muttika. Stuudios on kohal vaid tiimiliikmed, kes Tederi ega Hermakülaga kokku pole puutunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles