Silvia Ilvese ukse taga käis politsei kaks õhtut järjest: tekitas lausa kõheda tunde (1)

Elu24
Copy
Tšellist Silvia Ilves.
Tšellist Silvia Ilves. Foto: Andres Haabu

Tšellist Silvia Ilves avaldas sotsiaalmeedias, et tal käisid kaks õhtut järjest politseinikud ukse taga. Muusik selgitas Instagrami postituses, miks talle politsei kutsuti ja kuidas olukord lõpuks lahenes.

«Paar õhtut tagasi kodus helises uksekell Arthuri mähkmete vahetamise ajal. Tristan teatas politseist ukse taga. Olin ehmunud, haarasin Arthuri sülle ja läksin vaatasin, mis nüüd on!» alustas Ilves oma sotsiaalmeedia postitust. «Mitte, et otseselt politsei üle jahmunud oleksin olnud, sest eelmisel õhtul oli politsei helistanud uksekella ning teatanud, et pillimäng häirib öörahu, mis algab kell 22, mitte kell 23.»

Muusik avaldas, et teisel korral tulid korrakaitsjad tema ukse taha aga kell seitse õhtul. «Ja oligi kaks kahe meetri pikkust mehemürakat kodu ukse taga laiutamas, mis tekitas lausa kõheda tunde, ükskõik, kas oled milleski süüdi või mitte!»

«Üks korrakaitsjatest alustas mind nähes muheledes «tere» ja jutuga, et kas ma ikka olen ikka kursis, et kell 22 on öörahu. Vastasin, et eile õhtul polisei juba käis teavitamas sel teemal ning et ma nüüd tean, kuidas käituda probleemi lahendamiseks,» tõdes Ilves ja täpsustas, et politsei palus tal jagada enda kontakti, mida edastada kaeblevale naabrimehele. «Ning sain ise ka naabrimehe telefoni numbri. Lubasin, et kui oma hilisõhtust pillimängu harrastan peale laste magama saamist, teen seda toas, mis ühtegi naabrit ei häiri.»

Ilves lisas, et politseinikud olid temaga väga sõbralikud ning kui kontaktid jagatud sooviti üksteisele head ööd.

«Eile aga vaatasin rangelt kella ning lõpetasin magamistoas harjutamise täpselt kell 22:01. Juba mõtlesin natuke kaevanud naabrimehe peale, kes mulle politsei oli kutsunud ning viimane andis endast mu mõtetele vastuseks WhatsAppis märku!» kirjeldas muusik, kelle naabrimees oli lahkelt palunud pillimängimine kella kümnest õhtul lõpetada. 

«Meil algas tore vestlus, lõppude lõpuks saatsin talle veel ühe tervituse magamistoast oma summutatud pillimängust!» teatas Ilves lõpetuseks.

Üks Ilvese fännidest tõdes, et ka temal on sarnane olukord olnud, kuid õnneks ilma politseita. «Jaa, täitsa tuttav olukord. Mina olen tšello harrastaja aga sellegi poolest iga päev üritan harjutada kaks ja pool tundi. Politsei minu ukse taga pole käinud, aga naabrinaine on küll korduvalt uksekella lasknud. Kella 10 paiku õhtul. See tekitab pingeid ja harjutamise ajal on pinge sees,» kommenteeris naisterahvas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles