KOHTINGUFILM ⟩ «Armastus kolme muutujaga»: rahutu naine ja kolm ilusat meest, kellest ei piisa

Spekter
Copy
«Armastus kolme muutujaga» (Endings, Beginnings, 2020)
«Armastus kolme muutujaga» (Endings, Beginnings, 2020) Foto: IMDB

Sel nädalavahetusel kohtingufilmi valikuga keeruline pole: mahedalt aeglane ja moodne suhtedraama «Armastus kolme muutujaga» (Endings, Beginnings, 2020) peaks pakkuma mõnusat äraolemist just neile, kes kinos ilma eriliste üllatusteta kaks tundi jutti peamiselt  teineteise käe soojust peaksid tahtma nautida.

«Armastus kolme muutujaga» on lugu kolmekümnendates Daphnest (Shailene Woodley), kes püüab navigeerida armastuse, südamevalu ja muu igapäevase elu poolt pakutava lainetes ühe tormilise aasta jooksul, mis vaatajate ees lahti hakkab rulluma. Naise elus pööratakse kõik pahupidi ja pea peale, kui ta ühel peol kohtub kahe mehega, parimate sõprade Jacki (Jamie Dornan) ja Frankiga (Sebastian Stan). Kõige krooniks on asjalood jätkuvalt küsimärgi all ka eksiga (Matthew Gray Gubler).

Filmi peaosatäitja Shailene Woodley on sarjasõpradele tuttav auhinnatud seriaalist «Suured väikesed valed», peigmehed aga «Tasujate» filmist, krimisarjast «Kurjuse kannul» ja «50 halli varjundit». Just selle viimase filmi austajatel võikski ka kõnealust romantilist lugu vaatama minna, sest ekraanil ei jää nägemata ka mõned üpriski kuumad seksistseenid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles