MEIE AASTA INDIAS ⟩ Tuuli Roosma pere seisab jälle silmitsi kireva elumuutusega

Elu24
Copy

Kanal 2s alustas Eesti armastatuima telepere Tuuli, Arbo, Andrese ja Kristjani uus seiklus «Meie aasta Indias». 

Vaata avasaadet järele VeebiTVs (tasuliselt kohe pärast eetrit, tasuta 14 päeva pärast):

India on kõikide kontrastide maa. Vaesus ja rikkus, puhtus ja mustus, armastus ja julmus, tarkus ja vaimupimedus, tolerants ja rassism – Indias on kõik äärmuslik. Maailmarändurid Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaar koos laste Andrese ja Kristjaniga otsustasid minna otsima vaimsust ja gurusid ning tutvuda kõikide erinevate valgustatuse viisidega. «Esimest korda olime Arboga ka tõeliselt nugade peal, et kuidas see valgustumine täpselt käima peaks,» meenutab Tuuli.

Tuuli leiab, et India võiks olla kõikidele eeskujuks, kuna on ääretult demokraatlik maa. Erinevates osariikides valitsevad täiesti erinevad poliitilised jõud. Nii satuvad nad ka osariiki, kus valitsevad kommunistid. «Ma ei ole nii ammu kuulnud, et keegi nii suure rõõmuga kiidaks Stalinit,» ütleb Tuuli. «See oli nagu suur ajarännak minevikku,» lisab ta.

«Meie aasta Indias»
«Meie aasta Indias» Foto: Kanal 2

India on televisiooni mõistes meeletult suur riik ning Bollywood tõmbas ka tuntud eesti telepere. «Eesmärk oli meil ikka jalg Bollywoodi ukse vahele saada, aga kui tuntuks me Indias saime, seda näeb juba saates,» muigab Roosma.

Oma uskumatul teekonnal läbi India satub perekond mitmel korral surmasuhu, visatakse öösel rongist välja ja kukub väljapressijate ohvriks, ent nad ei ole allaandjad. Kas reisisellid leiavad oma guru ning saavad valgustunuks või hoopis Bollywoodi staarideks? Vapper perekond proovib igatahes mõlemat ning on milleski väga edukas.

Vaata ka «Reporteri» saatelõike:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles