KAS TÕESTI 53?! ⟩ Sekspomm Pamela Anderson tõestab uue pildiga, et teda ei tasu veel maha kanda

Elu24
Copy
Pamela Anderson.
Pamela Anderson. Foto: SCANPIX

Kultussarjast «Rannavalve» kuulsaks saanud Pamela Anderson (53) näitab värskete instapiltidega, et vaatamata väärikale vanusele näeb ta jätkuvalt kadestusväärselt hea välja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Pamela Anderson ? (@pamelaanderson) on

Pamela Anderson kogus esialgu populaarsust modellindusega, 1989. aastal poseeris ta esimest korda Playboys ning juba 1990. aasta veebruaris pärjati ta Playboy aasta playmate’i tiitliga.

Eestlased tunnevad teda kõige paremini aga tänu sarjale «Rannavalve», kus ta aastatel 1992–1997 mängis vetelpäästjat C. J. Parkerit. Sari tühistati algselt pärast esimest hooaega madalate reitingute tõttu, ent pärast aastast pausi sai sellest siiski ülemaailmne hittsari. 

Anderson on ka loomakaitseaktivist, kes on võidelnud ka karusnahkade kasutamise vastu moetööstuses. Samuti promob ta PETA organisatsiooni kaudu ka veganismi. 

Aastate jooksul on näitlemine tema elus tagaplaanile jäänud, ent kaamerate eest pole ta siiski kadunud. Läbi aastate on ta osa võtnud eri tõsielusarjadest: Anderson on osalenud mitmes erinevas «Suure Venna» saates, 2010. aastal osales ta ka «Tantsud tähtedega» kümnendas hooajas, 2012. aastal osales ta samas saates uuesti.

2013. aastal osales ta briti telesaates «Tantsud jääl» ning nüüd, 2018. aastal osales ta prantsuse «Tantsud tähtedega» saates.

Pamela Anderson oli aastatel 1995–1998 abielus muusik Tommy Leega. 2006. aastal abielus Pamela muusik Kid Rockiga, oma abielu lahutasid nad 2007. aastal.

2007. aastal abiellus ta pokkerimängija Rick Salomoniga, nende abielu lõppes 2008. aastal. 2014. aastal andsid nad oma suhtele uue võimaluse ning abiellusid uuesti, nende teine abielu lõppes 2015. aastal.

2020. aastal sõudis ta abieluranda filmiprodutsendi Jon Petersiga (74). Nende abielu kestis 12 päeva.

Anderson teatas oma abielu purunemisest avalikus avalduses: «Oleme väga tänulikud teie toetuse eest ajal, mil võtame natuke aega, et hinnata ümber seda, mida me elult ja üksteiselt tahame.»

«Elu on teekond ja armastus on protsess. Seda universaalset tõde silmas pidades oleme mõlemad otsustanud oma abielutunnistuse vormistamise edasi lükata ja oma usku sellesse protsessi sisse viia. Täname, et austasite meie privaatsust,» lisas Anderson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles