Tutvumisportaal Flirtic viib kõik vallalised kohtingule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar
Paar Foto: SCANPIX

Eile käivitas tutvumisportaal Flirtic oma 40 000 kasutajale Eestis maailmas unikaalse kohtinguteenuse, mis võimaldab kõikidel vallalistel leida ideaalne kaaslane ja lahe kohtinguidee ühest portaalist. Esimese päevaga kasutas uut teenust üle 3000 inimese.

Flirticu kaasasutaja Andres Susi sõnul on rahvusvahelise kohtinguportaali Flirtic.ee uus teenus Flirtic Dates unikaalne nii Eestis kui mujal maailmas: «Esmakordselt saab tutvumisportaalis kutsuda endale meeldiv isik ka reaalsele kohtingule, valides kümnete pakutavate kohtinguvõimaluste vahel. Kohtinguvautšer soetamine on sama lihtne kui cherry.ee kaudu näiteks restorani külastuseks vautšeri ostmine, kuid lisaks õhtusöögielamusele, leiab endale Flirticust ka kaaslase, kellega koos õhtut nautida.»

Flirtic Dates on imelihtne - valid välja huvitava inimese ja pakud talle erinevate võimaluste seast ühe kohtinguidee. Kohtingute valikus on kümneid erinevaid pakkumisi kinokülastustest meeldivate kohvikupakkumisteni välja.

Kui kutse saaja on ettepanekuga nõus, saab soetada kohtinguvautšeri, mis tagab alati mõne mõnusa tasuta boonuse - näiteks popkorn kinos või paar pokaali maitsvat veini restoranis.

Vautšeri eest tasumiseks on erinevad võimalused, kuid vautšerit saab kasutada ainult sellisel juhul, kui mõlemad kohtingukaaslased ilmuvad kohale ja kohting toimub.

Kui kohtumist ei toimu, tühistatakse vautšer ning tellija saab kogu raha tagasi. Teenus käivitatakse esialgu kolmes linnas - Tallinnas, Tartus ja Pärnus.

«Usun, et Flirtic Dates saab olema põnev teenus kõikidele vallalistele Eestis. Põhjamaisele rahvale on ju tutvuste loomine vahetus kontaktis tihtipeale keeruline, aga nüüd on esimese sammu tegemine lihtsam ja lõbusam. Julgustavad on ka uuringud Ameerikast, mis näitavad, et iga viies püsisuhtes olevast inimesest on leidnud oma kaaslase kohtinguportaalist,» arvab Susi.

Flirtic.com on rahvusvaheline kohtinguportaal, mille loojateks on Andres Susi (Cherry.ee asutaja), Andrei Korobeinik (Rate.ee asutaja) ning Allan Martinson (investeerimisfond MTVP, BNS, Delfi).

Ettevõtte juhatuse esinaine on April Henry (Yahoo asepresident) ning Flirtic on saanud investeeringu ka juhtivalt riskikapitalifondilt Almaz Capital Partners (Cisco, EBRD). Flirtic.ee portaali tegevjuhiks on Viktor Ostsepkov. Hetkel on Flirticul erinevates riikides kokku ligi 300 000 kasutajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles