Howie Mandeli ehmatas südame rütmihäire

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Võta või jäta» erisaadet juhivad Howie Mandel ja Alari Kivisaar
«Võta või jäta» erisaadet juhivad Howie Mandel ja Alari Kivisaar Foto: TV3

USA staarsaatejuht Howie Mandel sattus sel nädalal südame rütmihäirete tõttu haiglasse ning mees tunnistas, et kogemus oli hirmuäratav.

Juhtum pani 53-aastast staari elu tõeliste väärtuste üle mõtlema, vahendas TVShark.

«Nad panevad su täiesti magama, võtavad defibrillaatorid ja karjuvad: «Eemale!»,» kirjeldas Mandel. «Nad annavad sulle šoki ning süda hakkab jälle normaalse rütmiga lööma. Nad ütlesid, et mul on tugev süda ja ma ei saanud atakki.»

«Sellegipoolest hirmutas see mind kohutavalt, sest üritan alati tervislikult süüa ja trenni teha,» lisas mees. «Olla hotelli fuajees, tunda end äkitselt uimasena, seda mitte mäletada ja lõpuks kiirabis üles ärgata - see on õudustäratav.»

«Kui mind kontrolliti, polnud mul telefoni kaasas ja kui selle kätte võtsin, oli seal sõnum mu pisarates tütrelt: «Issi, palun helista mulle, kas sinuga on kõik korras?». Taipasin, kui tähtsad on lähedased inimesed ja et miski muu pole tähtis,» lisas Mandel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles