VIDEOTÕEND ⟩ Selgus põhjus, miks punapäine naine Tallinnas bussis pesu väel ringi sõitis

Elu24
Copy
Pühapäeval sõitis üks punapäine neiu Tallinnas ühistranspordis pesu väel.
Pühapäeval sõitis üks punapäine neiu Tallinnas ühistranspordis pesu väel. Foto: Lugeja pilt

Elu24 kirjutas eile, kuidas pühapäeval otsustas üks Tallinnas bussi number 1A sisenenud naine end ootamatult pesu väele võtta. Nüüd selgus aga põhjus, miks punapäine kaunitar seda tegi.

Youtube'i laaditi esmaspäeval üles video pealkirjaga «10 sooviga iPhone SE 2020», kus video alguses selgitab kollases jopes mees väljakutset, mis punapäisel neiul ette tuleb võtta selleks, et endale ihaldatud telefon saada. 

Esimese väljakutsena tuli naisel sipelgapesast üks sipelgas endale ninna tõmmata. Selleks tuli neiul kasutada narkomaanidele tuttavat rullis rahaga «triibu tõmbamise» tehnikat.

Järgmise väljakutsena tuli punapäisel kaunitaril vaid pesu kandes ühistransporti siseneda. Sellest, mis bussis juhtus, kirjutas Elu24 juba esmaspäeval. Videos kommenteeris ka neiu oma bussisõidukogemust.

Kolmanda väljakutsena tuli naisel ette võtta üks kosutav suplus meres. Esimeses supluskohas ei jõudnud naine vette. Teisel katsel kiirelt vette hüpanud ja veel kiiremini külmast veest välja roninud neiu jõudis lähemalt ihaldatud uuele telefonile ja võiks tegelikult nüüd ka talisuplejatega ühineda. 

Lisaks tuli punapäisel kaunitaril tänaval suudelda teist naist, lasta võõral noormehel kondoom täis puhuda ja kiirsöögikohas võõralt inimeselt burger varastada. 

Pooled ülesanded täidetud, tuli naisel kuuenda ülesandena paluda mõnel mootorratturil end pisut ringi sõidutada. 

Viimaste ülesannetena tuli neiul Tallinnas Tammsaare pargis tantsida ja üks noormees lahti riietada. 

Ülesanded sooritanud neiu tunnistas video lõpus, et oli valmis alla andma juba esimese ülesande juures, kuid lisas, et teda aitas see, et ta sisendas endale pidevalt, et alla anda ei tohi. 

Video postitaja Vasja Tarantino lubas, et kahe nädala pärast saab üks õnnelik inimene taas erinevate vempude tegemise eest võimaluse saada endale tasuta iPhone'i. «Näeme, milleks inimesed on tasuta asja saamiseks valmis,» kirjutas video postitaja. 

Politsei hoiatab süütegudele meelitamise eest

«Politseitöös tuleb ette igasuguseid olukordi ning vahetevahel ka seda, et peame tegelema inimesega, kellel vähem riideid seljas kui muidu. Toast välja minnes tasuks lähtuda üleüldistest heakorrareeglitest ning juhul, kui keegi paljastab end avalikus kohas ebatsensuurselt, siis politsei reageerib sellele,» selgitas kesklinna jaoskonna patrulltalituse juht Taavi Kirss Elu24-le.

Teinekord võibKirsi sõnul tulla ette, et riieteta tänaval või muus avalikus kohas seiklev kodanik vajab hoopis mõne muu asutuse abi, mitte politsei sekkumist.

«Kõnealuse olukorra puhul ei ole politsei sellise kirjeldusega sündmusele 20. septembril reageerinud. Küll aga tuletame kõigile meelde, et ehkki väljakutsed ja kihlveod võivad olla lõbus ajaviide, siis süütegudele mahitamine ei ole kindlasti mõistlik,» lisas Kirss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles