Staargaraazbänd Defrage lahkub Eestist maailmaturneele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DefRage
DefRage Foto: Erakogu

Kuulsad ja vihased rokkarid suvepealinnast Pärnust on lisaks pundi ametlikule nimele Defarge kuulsust kogunud ka kui staarparklakunnid. Nüüd lähevad poisid Eestile tuntust koguma ja laiale maailmale oma muusikat jagama.

«Ettevalmistustega oleme täpselt seal, kus praeguseks olema peame. Lahkume juba sel pühapäeval Ungarisse,» rääkis Defrage’i pressiesindaja Arvi Tamm Elu24-le.

Esimese esinemiskoha kohta ei osanud pressiesindaja esiti midagi öleda. «Mul ei ole selle koha täpne nimi meeles. Vaata Facebooki, seal on meie tuurikava üleval,» jagas Tamm juhtnööre.

Pärnu rokksensiatsioon Defrage sõidab kahe järgmise kuuga läbi peaasjalikult Ida-Euroopa, esinedes Ungaris, Poolas, Rumeenias ja Bulgaarias.

«Põhimõtteliselt keskendub kontsertkava uue plaadi lugudele, mis on seni kõige soojemalt ka kuulajate poolt vastu võetud,» teab Tamm rääkida.

Sellele, miks viimane plaat on osutunud heaks, pole Tamme sõnul põhjust kaugelt tarvis otsida. «Väga palju on öeldud, et tänu vana laulja tagasitulekule on meie muusika jälle nagu defreidžilikum.»

Euroopas liiguvad noored rokijumalad ringi suisa tuuribussiga.

«Ööbimise organiseerime jooksvalt koha peal - kui vaja ööbime autodes. Midagi sellepärast katki ei jää,» teab pressiesindaja.

Kevadel on Defrage’ilt oodata aga uut muusikavideot.

Poiste tegemistega saab end kursis hoida nende Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles