Kourtney Kardashian asus kaitsma oma «veidrat» sõprust poole noorema TikToki staariga

Elu24
Copy
Kourtney Kardashian ja Addison Rae.
Kourtney Kardashian ja Addison Rae. Foto: Instagram / @kourtneykardash

Tõsielustaar Kourtney Kardashian (41) paistab olevat lähedaseks saanud endast 22 aastat noorema TikToki tähe Addison Raega (19). Fännid peavad suure vanusevahega sõprussuhet veidraks. 

Viimase paari kuu jooksul on kolme lapse ema Kourtney jaganud mitmeid fotosid koos oma uue 19-aastase sõbrannaga. Postitatud pilte vaadates jääb mulje, et kahe naise meelistegevuseks on basseini ääres peesitamine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

See, et inimestele jäävad mingil põhjusel ette suure vanusevahega paarikesed on juba üpris tavaline nähtus, kuid paistab, et enam ei akstepteerita ka suure vanusevahega sõprussuhteid.

«See sõprus on ikka k*radi veider,» kirjutas üks netitroll. «Ta on 41-aastane ja hängib basseini ääres 19-aastastega,» lisas teine. Kourtney ei jäänud muidugi vastust võlgu ning torkas kiiresti: «Kas soovitate mõnda paremat paika? Olen ideedele avatud...»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Addison, kellel on TikTokis uskumatud 61,3 miljonit jälgijat, on varasemalt avaldanud, kuidas tema ja tõsielustaar Kourtney sõpradeks said.

«Me üllatasime Kourtney poega Masonit, sest talle meeldisid minu TikToki videod,» ütles Addison Tom Wardi intervjuusaates. «Jäime Kourtneyga ühendusse ja saime väga lähedasteks. Hakkasime koos trenni tegema. Tegime isegi tema Youtube'i kanalile koos video, kus treenisime oma tuharaid. See oli väga lõbus,» lisas ta.

«Armsad inimesed, kes üksteisest siiralt hoolivad» kirjeldas perekonda Addison, kes muuhulgas tunnistas, et on tõsielusarja «Keeping Up with the Kardashians» jälgija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles