VARSTI EETRIS ⟩ «Pilvede all» tegijate uus seriaal «Sinu, minu, meie» emotsioonidega ei koonerda

Kanal 2
Copy
Seriaali «Sinu, minu, meie» näitlejad Laura Kukk, Britta Soll ja Karolin Jürise
Seriaali «Sinu, minu, meie» näitlejad Laura Kukk, Britta Soll ja Karolin Jürise Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Sel sügisel jõuab Kanal 2 eetrisse humoorikas uus kodumaine draama «Pilvede all» stsenaristi Eleonora Bergi sulest. Seriial kannab pealkirja «Sinu, minu, meie» ning räägib see lapsevanemaks olemise võludest ja valudest.

Kui tugigrupis käivad inimesed, kes soovivad vabaneda mõnest oma pahest, näib see igati mõistetav. Aga mida võiks tähendada see, kui tugigrupis käivad lapsevanemad?

Sügisel Kanal 2 ekraanile jõudev uus kodumaine telesari «Sinu, minu, meie» annabki vaatajale võimaluse vaadata lapsevanemaks olemisele üllatava ja humoorika nurga alt. Isegi, kui vaataja pole veel lapsevanem, on ta ise kellegi poeg või tütar. Kas ema või isana saab üldse läbi kukkuda või on selles rollis võimalik erineval moel hakkama saada? Menusarja «Pilvede all» tegijate uues sarjas püüavad kolm noort naist kohaneda rolliga, mille ohtude eest ei ole osanud keegi neid hoiatada.

Hoogne ja humoorikas telesari toob ekraanile värsked näod ja ehedad emotsioonid, erinevad žanrid vahelduvad nii, nagu see on ka päriselus: kord on kõik hästi, siis jälle löövad lained üle pea kokku. On armastust ja vihkamist ning jagub ka saladusi.

Kunstiõpetaja Eva (Doris Tislar) on oma 5-aastasele tütrele pigem kui vanemaks õeks, optometrist Iris (Britta Soll) üritab teismelist poega ikka veel oma kaitsva tiiva all hoida ning noor näitleja Mia (Laura Kukk) püüab olla kasuemaks abikaasa lapsele mehe eelmisest suhtest. Samas kortermajas elav kolmik otsustab üksteisele südant puistates ja naljaga pooleks luua tugigrupi saamatutele lapsevanematele, aga kui kampa saadakse ka psühholoog Kärt (Karolin Jürise), hakkab spontaansest ideest idanema midagi suurt.

Läbivates kõrvalosades Ott Kartau, Lee Trei, Margo Teder, Hilje Murel, Ingmar Jõela jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles