NUTA VÕI NAERA ⟩ Kuidas ma Ingeriga jalkatrennis käisin ja ühele piinlikule järeldusele jõudsin

Copy

Kui keegi oleks mulle aasta aega tagasi öelnud, et ühel ilusal päeval mängin ma koos Ingeri ja tema trennilastega jalkat, oleks ma selle inimese lihtsalt välja naernud. Nüüd ma enam ei naera, aga katsun hoopis edasi elada teadmisega, et profijalgpallurit minust ilmselt ei saa.

Videoprojekti «ühe korra» mõte küpses mu peas kaua enne, kui ma kõva häälega sellest kellelegi rääkida julgesin. Asja point on lihtne: ma ületan iseennast ja proovin esimest korda asju, mida ma kunagi varem teinud pole, saatjaks tihti mõni Eesti avalikkusele tuntud nägu.

Esimene kord käisin ma Viimsis jalkatrennis, treeneriks laulja Inger Fridolin (21). Kuigi esialgu tundus asi lihtne, sai palliplatsil mulle väga kiiresti selgeks, et need väikesed trennitüdrukud teevad mulle – 26aastasele naisele – äärmise kergusega tuule alla. Piinlik lugu!

Kuid see pole veel kõik (nagu müügiinimestele ikka öelda meeldib), juba varsti toome Elu24 vahendusel teieni minu seiklused Sparta spordiklubist, kus mina kui kõige spordikaugem inimene üritasin trenni teha koos fitnessisportlase Kaisa Abneriga

Kui trenn pole ka sinu rida, siis seltskonnatähe Merylin Nauga tegime me üheskoos TikTokis videoid. Ja need on vaid mõned näited, seega nalja, naeru ja pisaraid hakkab veel palju saama!

Uus episood juba uuel nädalal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles