Sotsiaalmeediasse kasuisaga pildi postitanud naine sattus tulise arutelu keskmesse

Elu24
Copy
Brielle Biermann.
Brielle Biermann. Foto: Instagram / @briellebiermann Verified

Tõsielusaate «The Real Housewives of Atlanta» staari Kim Zolciak-Biermanni (42) tütar Brielle (23) sattus tulise arutelu keskmesse, sest jagas sotsiaalmeedias pilti, millel istub oma kasuisa Kroy (35) põlvel. 

1,3 miljoni jälgijaga Brielle postitas kasuisa sünnipäeva puhul Instagrami neist koos tehtud pildi. «Palju õnne sünnipäevaks kõige imelisemale isale & mehele, keda ma tean,» kirjutas ta pildi juurde, lisades, et ei kujutaks elu ilma oma tööka, ennastsalgava, armastava ja hooliva kasuisata ette. 

Vaatamata sellele, et tegemist on igati süütu pildiga, kogunes selle alla hulgaliselt kommentaare inimestelt, keda pani antud vaatepilt end «ebamugavalt» tundma.

«Miks sa istud oma ema abikaasa põlvel?» küsis üks. «Kallikene, kasuisa süles ei istuta. Kas sa siis ei tea seda?» päris teine. «Seda on ebamugav vaadata, et täiskasvanud naine istub oma kasuisa süles,» põrutas järjekordne kritiseerija. 

Brielle koos kasuisa Kroyga:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by brielle (@briellebiermann) on

Kuid sugugi mitte kõik polnud nõus, et antud vaatepilt kuidagi imelik oleks. Oli neid, kes leidsid, et kui kogu asja juures üldse miski «häiriv» on, siis see, et inimesed kohe alusetuid järeldusi hüppavad tegema. 

«Mõned neist kommentaaridest on naeruväärsed! Laps istub isa süles... Mis selles ebanormaalset on?» kirjutas üks. «Jahmatavad kommentaarid. Kui teie arvates on isa süles istumine perversne, siis ütleb see rohkem teie kui Brielle kohta,» lisas teine. 

Brielle ise ei näe samuti, et pildil midagi valesti oleks. «Tegemist on lihtsalt lõbusa jäädvustusega Kroy sünnipäevapeolt,» ütles ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles