Varalahkunud «Glee» staari lahkamisaruanne tõi päevavalgele uued detailid

Elu24
Copy
Naya Rivera suri 33-aastaselt.
Naya Rivera suri 33-aastaselt. Foto: LuMarPhoto / AFF-USA.COM/AFF/PA Images/Scanpix

Teleseriaalis «Glee» mänginud Naya Rivera jäi 8. juulil Piru paisjärvel kadunuks ja viis päeva hiljem leiti 33-aastase näitlejanna surnukeha. Nüüd on avaldatud Rivera lahkamisaruanne, mis tõi naise surma kohta päevavalgele uusi detaile.

33-aastane USA näitlejanna Naya Rivera läks 8. juulil koos oma 4-aastase pojaga California osariigis asuvale Piru paisjärvele paadiga sõitma ja ujuma. Samal päeval leiti näitlejanna poeg üksinda paadist ning viis päeva hiljem leiti ka Rivera surnukeha.

Nüüd on lahkamisaruandega päevavalgele tulnud uusi detaile Rivera surma kohta, vahendab abc7.com. Aruandes oli kirjas, et pärast seda, kui Rivera aitas oma poja paati tagasi, märkas poeg, kuidas Rivera tõstis käe õhku ja karjus appi. Seejärel kadus Rivera vee alla. Varasemalt ei olnud teada, et Rivera viimaseks sõnaks jäi «appi».

Aruandes toodi ka esile, et Rivera oskas väga hästi ujuda ning talle paadi rentinud töötaja väitis, et näitlejanna keeldus päästejakist. Kuid noormees pani naisele ühe igaks juhuks ikkagi paati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Toksikoloogilised testid näitasid, et Rivera süsteemis oli väikeses koguses ärevusvastast ravimit ja söögiisu pärssivat fentermiini.

Riveral oli varasemalt peapöörituse probleeme ja tal oli vahetult enne oma surma siinusinfektsioon. Seetõttu oli tema süsteemis ka väike kogus retseptiravimina määratud amfetamiini. Lahkamisaruandes surma põhjustajana füüsilisi seisundeid ega uimasteid ei nimetatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles