Rannamaja-Ada avaldas, kes on uue hooaja osalistest tema silmis kõige ebameeldivam

Elu24
Copy
Ada-Marie Nelke.
Ada-Marie Nelke. Foto: Instagram / @ada_nelke

«Rannamaja» vana kala Ada-Marie Nelke (25) avaldas, kes on teise hooaja osalistest tema jaoks kõige ebasümpaatsem. Lisaks tõi neiu välja ka selle inimese nime, kellega on tal vastupidiselt kõige soojemad suhted.

Suhtesaatest «Rannamaja» tuntud Ada-Maria Nelke palus oma Instagrami jälgijaid, et nood temalt igavuse peletamiseks küsimusi küsiks. Fännid ei lasknud end kaks korda paluda ja võimalust kasutasid paljud. Küsimusi laekus paljudel erinevatel teemadel ning muidugi ei puudunud nende seast ka palju kirgi tekitanud tõsielusaade.

Kui Adalt küsiti, et kes on «Rannamaja» uuest hooajast kõige ebameeldivam inimene, siis oli neiu vastus järgmine: «MMMMM... VBL SEE TOOMAS.. TA ÜTLES SEIDILE S*TASTI ESILINASTUSEL JA SEE OLI INSTANT DISLIKE.»

Küsimusele, kellega Ada telesaate uuest hooajast kõige rohkem suhtleb, vastas too oma Instagrami story's, et «VIKI OBVS!» mis tähendab, et ilmselgelt Viki ehk Viktoriaga. Valikut põhjendas neiu sellega, et talle tundub nagu Viktoria näol oleks tegemist tema moodi «eidega».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles