VIDEO ⟩ Rahetormis eksinud 80-aastane britt koperdas iseenda pressikonverentsile

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Harry Harvey veetis metsas kolm ööd ja neli päeva.
Harry Harvey veetis metsas kolm ööd ja neli päeva. Foto: Kuvatõmmis videost

Suurbritannias läks eelmise nädala pühapäeval kella poole kahe paiku päeval kaduma 80-aastane mees, kes oli koos kaaslastega matkama läinud. Kuna otsijatel ei õnnestunud meest leida, jalutas vapper vanamees ise mõni päev hiljem kohalikku pubisse, kus oli parasjagu pooleli tema kadumisega seotud pressikonverents.

80-aastane Harry Harvey läks kaduma Kirde-Inglismaal Yorkshire Dalesis pärast ootamatult tekkinud rahetormi, kui ta varju otsimiseks oma matkapartnerist lahku läks, vahendas Upi.

Põhja-Yorkshire politsei otsis kuningliku õhujõu lennusalga ja mäepäästetöötajatega eakat meest metsas neli päeva. 

Otsing katkestati kolmapäeval pärast seda, kui Harvey ilmus lähedalasuvasse pubisse The Tan Hill Inn, kus toimus tema pere ja päästjate korraldatu pressikonverents, et teavitada üldsust edasistest sammudest.

Harvey rääkis pressikonverentsil, et oli rahetormi ajal kaotsi läinud ja sai matkale kaasa võetud varustuse abil kolm ööd telkida. 

Ta lisas veel, et on hea tervise juures ja et tal puuduvad tõsisemad vigastused, kuid vajaks hädasti üht mehist praadi. 

Harvey poeg viskas konverentsil nalja, et tema isa on nüüd koduarestis. 

Kui Harveylt küsiti, kas ta ka kartis metsas, siis vastas mees, et hirmu ta ei tundnud. «Kui ma oleksin kartnud, siis ma ei oleks ilmselt siia jõudnud,» selgitas Harvey.

Mees rääkis veel, et aimas küll, et teda otsitakse, kuid ei näinud oma teel ühtegi otsijat. Pubisse oskas ta tulla aga tänu ühele loodusfotograafile, kellega ta metsas kokku puutus ja kes ta välja juhatas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles