SAHINAD ⟩ Kasahhist telereporter Borat seikleb varsti jälle ekraanil?

Liina Suvi Ristoja
, Kinoportaali toimetaja
Copy
Sacha Baron Cohen sai salaja "Borati" järje purki?
Sacha Baron Cohen sai salaja "Borati" järje purki? Foto: outnow.ch

Elevil filmiväljaanded raporteerivad, et briti koomik Sacha Baron Cohen on vargsi purki saanud järje kurikuulsale nn mokumentaalile «Borat» (Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, 2006). 

Väidetavalt on filmimaterjal mitte üksnes üles filmitud, vaid saladuskatte all juba ka üksikute filmitööstuse võtmeisikute silme eest läbi jooksnud, vahendab Collider

Järjes arvavat algses filmis USAsse «maailma parima riigi» tegemisi kajastama saadetud ja Pamela Andersoniga abielluda kavatsenud kasahhist telereporter Borat, et on juba liiga kuulsaks saanud ning asub end ja oma isikut avalikkuse eest peitma, teeseldes, et on keegi teine. 

Kuulujuttudele annab alust ka asjaolu, et Cohenit on viimastel kuudel nähtud avalikes kohtades vimkasid viskamas, mida seostatakse nii tema võimaliku Borati-rolli kui ka mehe tele-show'ga «Who Is America?». Näiteks nähti habetunud näitlejat Washingtonis paremäärmuslaste meeleavaldusel, kus ta laulis laulukest oma lastele Wuhani viiruse süstimisest.

Maailmas suure sensatsiooni vallandanud ning Kasahstani pop-maailmakaardile viinud komöödia «Borati» esimene film teenis kassatulu üle 260 miljoni dollari ning tõi Cohenile parima komöödianäitleja Kuldgloobuse. Film kandideeris ka parima stsenaariumi Oscarile. 

Spekuleeritakse, et kuigi esimese filmi tootis 20th Century Fox, siis nüüd Disney alla kuuluv filmistuudio tõenäoliselt niivõrd poliitriskantsele materjalile oma õlga alla panna ei kavatse ning panused on mõne voogedastushiiu paksul rahakotil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles