JÕLE ⟩ Naisel soovitati pärast tualettpoti katkimineku põhjuse väljaselgitamist maja maha põletada

Elu24
Copy
Pilt on illustratiivse tähendusega.
Pilt on illustratiivse tähendusega. Foto: Shutterstock

Austraallanna tualettpott lakkas töötamast põhjusel, mis on mõne jaoks nähtavasti piisav, et oma kodu igaveseks maha jätta või lausa põlema süüdata.

Kui austraallanna Sofie Pearson täheldas, et tema tualettpoti loputuskast ei tööta korralikult, siis otsustas ta probleemi väljaselgitamiseks selle avada. Seda tehes sai koheselt selgeks, mis on probleemiallikaks.

Samal ajal kui Eestis jooksevad paljud juba üksnes ämblikut nähes tualettruumist karjudes välja, siis Austraalias on kutsumata külalised hoopis teisel tasemel. Hea näide on Sofia Pearson, kelle loputuskastist vaatas vastu neli madu.

Madusid nähes võttis Sofie esmalt välja oma telefoni, et neid filmida. Seejärel helistas ta sõbrale, et too aitaks need tema tualettruumist välja toimetada. Naisel polnud kavaski neid ise puudutada.

25-aastane Sofie usub, et maod pääsesid tuppa põrandalaudade vahel olevatest pragudest.

Loputuskastist maod leidnud Sofie postitas pildi oma avastusest Facebooki gruppi Townsville maopüüdjad. Mitmed postituse kommenteerijad kirjutasid, et nemad oleks sellise avastuse peale majast jalga lasknud ning mõni oleks sellele isegi tule otsa pannud.

Võib-olla ämblikud ei olegi lõppude lõpuks nii hirmsad?

Maod tualettpoti loputuskastis.
Maod tualettpoti loputuskastis. Foto: Facebook / Sofie Pearson
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles