LÄRMAKAS VAIKUS Politsei keelas vaikse disko, sest naabrid ei saanud magada

Elu24
Copy
Vaikne disko. Pilt on illustratiivse tähendusega.
Vaikne disko. Pilt on illustratiivse tähendusega. Foto: Shutterstock

Inglismaal Bristolis keelustati iganädalaselt toimunud vaikne disko, sest ümbruskonnas elavad inimesed kaebasid lärmi üle.

Edela-Inglismaal Bristolis toimusid iganädalaselt vaiksed diskod, kus muusika ei kostunud mitte kõlaritest, vaid kõrvaklappidest. Tavaliselt kogunes diskole sadakond inimest.

Nüüd tõmmati kõnealustele vaiksetele diskodele aga kriips peale, sest Owen Square pargi lähistel elavad inimesed kurtsid kohalikule volikogule ja politseile, et üritus on siiski piisavalt valju, et nende und häirida. Ja nagu sellest veel vähe oleks, leidvat naabruskonna elanikud iga kord pärast üritust pargist klaasikilde ja väljaheiteid.

Owen Square Park.
Owen Square Park. Foto: Google Maps

Üks pargi naabruses elavatest inimestest ütles BBCle, et tegelikult on see probleem juba pikalt kestnud, aga kuni praeguse hetkeni ei võtnud politsei nende muret kuulda, vahendab Daily Star.

«Pärast kohaliku kogukonnaga konsulteerimist, otsustasime kõnealuse ürituse korraldamise keelata. Julgustame ka kõiki teisi, kel sarnane mure, abi saamiseks politsei poole pöörduma,» kommenteeris juhtumit inspektor Deepak Kenth.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles