Winehouse: ma ei kirjuta lahutuspaberitele alla!

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: WENN

Lauljatar Amy Winehouse keeldub abikaasal Blake Fielder-Civilil minna laskmast, sest loodab suhtele teise võimaluse anda.

Eelmisel nädalal andsid vanglakaristust kandva Fielder-Civili advokaadid Winehouse'ile üle lahutuspaberid, kirjutas WENN.

«Ma armastan Blake'i jätkuvalt. Ma ei luba tal lahutada. Ta on praegu vanglas ja vabanedes olen ma ootamas,» ütles Winehouse. «Armastan teda, sest ta on täpselt nagu mina. Blake on minu meesversioon. Oleme teineteise jaoks täiuslikud.»

«Kui Blake vanglas istub, lõbutsen ma jätkuvalt ning ta ei saa selle vastu midagi teha,» lisas lauljatar. «Kui ta välja saab, oleme taas koos. Ma ei taha kedagi teist, sest mul on mu Blake.»

Fielder-Civil vabastati eelmise aasta novembris enne tähtaega vanglast. Kokkuleppe üks osa nõudis, et mees läheks otsejoones võõrutusravile ja üritaks kuu aja jooksul oma narkosõltuvusest võitu saada, kuid mehe kehast avastati kohustusliku narkotesti tulemusena taas keelatud aineid ning taas vangi minema. Nüüd peab ta kandma lõpuni kogu määratud karistuse, mis võib tähendada, et ta viibib vangikongis kuni 2010. aasta alguseni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles