10 Hollywoodi staari, kes ei taha iseennast ekraanil näha

Elu24
Copy
Hollywoodi näitleja Angelina Jolie.
Hollywoodi näitleja Angelina Jolie. Foto: Christopher Polk/AFP/Scanpix

Filmifännidena oleme harjunud nägema oma lemmikuid kinoekraanil. Kuid nii mõnigi Hollywoodi staar ei ole iseenda filmidest ega sarjadest üldse huvitatud. Just need 10 staari on ennast suurel ekraanil näinud vaid mõnel korral ja sedagi vastu nende tahtmist. 

1 JOAQUIN PHOENIX.

Oscari-võitja Joaquin Phoenix on mänginud mitmetes Hollywoodi filmides, kuid on iseennast ekraanil näinud vaid paaril korral. Mõni aasta tagasi tunnistas Phoenix, et on iseennast ekraanil näinud vaid filmides «Her» ja «The master», vahendab Too Fab.

«Ma ei taha eriti kunagi ennast näha nii nagu kaamera mind näeb. Ma ei taha ennast vaadata. Muidugi on osa minust, kes on sekundiks sellest huvitatud ja ma pean endale pidevalt meelde tuletama, et «ei». Sest sellel ei ole mulle mitte mingisugust väärtust ja see mõjutab suurema tõenäosus minu tööd tulevikus negatiivselt,» rääkis Phoenix Hollywood Outbreakile

2. REESE WITHERSPOON

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

«Arukas blondiin» filmidest tuntud Reese Witherspoon ei vaata enda filme ega sarju, kuna ta on ebakindel enda välimuse suhtes ekraanil.

«Ma ei tea, kes tunneb end mugavalt iseenda vaatamisel. Mitte keegi, eks? See on piinarikas,» kommenteeris Witherspoon «Chelsea Lately» jutusaates. 

3. JESSE EISENBERG

2010. aasta filmist «Sotsiaalvõrgustik» tuntud Jesse Eisenberg ei taha oma filme vaadata, kuna ta ei taha mõelda nende negatiivsete arvamuste peale, mis inimestel tema töö osas tekivad.

«Ma ei vaata midagi, milles ma olen mänginud ja ma ei loe arvustusi ega filmianalüüse,» avaldas Eisenberg Business Insiderile

Näitleja tõi võrdluseks fotod, mis inimesed endast teevad. «Sa teed endast sadu pilte ja sulle meeldivad ainult paar pilti, mis sa sõpradele saadad, teised on sinu jaoks hirmsad,» tõi Eisenberg välja ja lisas, et enda töö osas meeldib talle võib-olla ainult kaks protsenti. «Kõige muu osas olen ma väga enesekriitiline.»

4. JARED LETO

Oscari-võitja Jared Leto usub samuti, et iseenda vaatamine mõjutaks tema tuleviku rolle. Ennast on Leto näinud vaid filmides «Blade runner 2049» ja «Reekviem unistusele».

«Kohe, kui sa seda vaatad, see muutub subjektiiveks. Arvan, et iseenda filmide vaatamine on liiga eneseteadlik protsess. Sulle kas meeldib see, mis sa tegid ja hakkad seda kordama või sulle ei meeldi ning see muudab sind ebakindlaks,» rääkis Leto SyFy Wire'ile.

5. HELENA BONHAM CARTER

«Harry Potteri» ja mitmetes Tim Burtoni filmides mänginud Helena Bonham Carter tõi põhjuseks, miks ta ennast ekraanil ei vaata selle, et ta tõenäoliselt ei mängi seda rolli enam kunagi.

«Ei ole nii, et ma teen järgmisel aastal täpselt sama osa, seega, mis selle mõte on? Mulle meeldib näitlemine, sest mulle meeldib seda teha. Sa teed seda, et teised inimesed saaksid seda vaadata,» selgitas Bonham Carter The Telegraphile

6. JULIANNE MOORE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore) on

Näitlejanna Julianne Moore sõnul toob talle näitlemine rohkem rõõmu kui iseenda filmide vaatamine. 

«Ma ei ole ühtegi oma filmi näinud. Ma ei saa isegi esilinastusel istuda või midagi,» tõdes Moore ja lisas, et kaamera ees olemine on ergutavam kui lõpptulemus. 

7. TOM HANKS

Paljudele tuttav Tom Hanks, kelle karjäär on kestnud juba aastakümneid, usub samuti, et enda filmide vaatamine on halb idee, vahendab ABC News

«Arvan, et see on kohutav viga. Sa ei õpi kunagi seda, mida teha. Sa õpid pigem seda, mida mitte teha.»

8. ANGELINA JOLIE

Näitlejanna Angelina Jolie'l on sarnane arvamus iseenda vaatamise puhul nagu Moore'il – näitlemine toob talle rohkem rõõmu kui lõpptulemuse vaatamine. Jolie on ennast ekraanil küll näinud, kuid ta ei naudi oma filmide vaatamist, vahendab The Telegraph

«Näitlejana õpid tundma oma tegelaskuju ning saad aru üleüldisest filmi sisust, mille kallal sa töötad, kuid on nii palju, millesse sind kaasatud ei ole,» rääkis Jolie ja tunnistas, et ta pole mitme enda filmiga lõpuks rahule jäänud.

9. ANDREW GARFIELD

«Ämblikmehe» filmidest tuntud Andrew Garfield ei kannata samuti enda filme, kuid on tunnistanud, et oli siiski sunnitud «Sotsiaalvõrgustikku» vaatama.

«Ma ei taha olla teadlik sellest, mida ma teen. Kohe, kui ma tean, olen ma vähem avatud,» avaldas Garfield THR'ile.

10. JOHNNY DEPP

Hollywoodi hammasrataste vahele jäänud Johnny Depp usub aga, et kui ta võtteplatsilt lahkub on tema töö lõppenud. 

«Ma tegin juba ammu otsuse, et mulle on parem, kui ma oma filme ei vaata, mis on natuke kurb, sest sa jääd ilma paljude oma sõprade suurepärasest tööst. Aga tunnen, et see teeks mulle ainult kahju,» avaldas Depp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles