Supervormis 63-aastane vanaema: tänu sellisele kehale saan palju nooremaid mehi

Elu24
Copy
Lesley Maxwell.
Lesley Maxwell. Foto: CATERS NEWS AGENCY/@lesleymaxwell.fitness / Scanpix

Lesley Maxwell on 63-aastane vanaema, kes on nii heas füüsilises vormis, et teeb silmad ette ka endast poole noorematele.

Viis korda nädalas trenni tegev Lesley on fitnessiga aastate jooksul hulgaliselt auhindu võitnud, nendest kõige märkimisväärsemaks võib pidada vast maailmameistritiitlit.

Kõlab ehk uskumatult, aga hetkel personaaltreenerina leiba teeniv Lesley hakkas fitnessiga tegelema alles 48-aastaselt. Treeningutega inspireeris teda algust tegema telekast nähtud saade, kirjutab Metro.

«Tegelikult on mulle kogu elu hea füüsiline vorm ja tervis olulised olnud. Mulle meeldis olla tugev ja poistega kihla vedada, et suudan neist raskemaid asju tõsta. Minu ema küll ütles, et poistele ei meeldi musklitega tüdrukud, kuid ma tean, et meeldisid!» tunnistas Lesley, kelle sõnul saab ta tänu oma lihaselisele kehale nüüd ka palju nooremaid mehi. «Nooremad mehed ise pöörduvad minu poole, aga kuna tunnen end vananematuna, siis see töötab,» lisas ta.

Hetkel on Lesley vallaline, sest läks hiljuti lahku oma 13 aastat nooremast abikaasast.

Kõigile neile, kes soovivad sarnast keha, on Lesleyl lihtne nõuanne: «Treenige raskustega.» Kuldses eas naine loodab, et nii mõnigi naine hakkab just tema eeskujul jõutõstmise ja fitnessiga tegelema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles