SODIAAGISALADUSED Tarkusetera vallalisuse kohta, mida just sinu päikesemärk teadma peab

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Kohting.
Kohting. Foto: Andrea Piacquadio from Pexels

Nagu ka paljudel teistel asjadel on vallalisepõlvelgi nii boonuseid kui miinuseid. Ehk oled sa inimene, kes üksiolekut täiel rinnal naudib. Või ihkad ehk hoopis kõigest hingest kaaslast. Igal juhul kulub marjaks ära just sinu sodiaagimärgile mõeldud nõuanded, mis vallalisepõlve värksema pilguga vaatama suunavad.

Juhatuse saamiseks astroloogia poole pilgu pööramisega saad uue ning mitmes mõttes ka parema perspektiivi olenemata sellest, millises situatsioonis sa oma elus parajasti oled. Mis ütleks veel rohkem «suur pilt», kui universumi ning taevaehade vaatlemine?

Ehk katsetad sa praegu paljusid erinevaid asju - loobid Tinderis inimesi paremale-vasakule, lähed kohtingule inimestega, kes «pole sinu tüüpi», proovid uusi külgelöömislauseid või värskeid kohtinguideid. Avatud mõttemaailm on kindlasti kadestamist väärt, kuid ehk aitab konkreetsete omaduste järgi partneri valimine sul hoopis kiiremini mõni endaga sobiv kaaslane leida. Teisest küljest võid ideaali otsima jäädes vägagi kiiresti läbi põleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles