Teismelise unistuste tätoveering levis kulutulena täiesti valel põhjusel

Elu24
Copy
Dylan Harraway.
Dylan Harraway. Foto: Kuvatõmmis videost.

USA teismeline Dylan Harraway (18), kes lasi oma käe peale tätoveerida sõnapaari «Dream Chaser», osutus äärmiselt kahetsusväärse apsaka ohvriks.

Kui Dylan Harraway lahkus tätoveerimissalongist oma uue tindipildiga, oli ta selle üle äärmiselt õnnelik. Ta oli juba ammu tahtnud oma käele tätoveerida midagi sellist, mis motiveeriks teda oma unistuste poole pürgima.

Paraku muutus kõik hetkel, mil 18-aastane noormees oma uut nahakaunistust sõpradele näitas ja nood märkasid, et midagi on selle juures väga valesti. Tätoveerija oli nimelt sõnad tagurpidi kirjutanud, mis tähendab, et käele tätoveeritud kirjast saab vaid peeglist vaadates aru. Ups?

Noormehe Instagrami postitatud video sellest «väikesest» apsakast on osutunud äärmiselt populaarseks ja seda on praeguseks vaadatud üle 2,5 miljoni korra.

Kõnealuse tätoveeringu valmimiseks kulus kaks tundi ja see läks Dylanile maksma 200 dollarit ehk 169 eurot. «Ma ei olnud seal salongis varem käinud, kuid see paistis väga puhas ja professionaalne,» ütles Dylan. Ta lisas: «Kui sõbrad sellele tähelepanu juhtisid, et minu tätoveering on tagurpidi, siis olin ma väga vihane ja emotsioonid lõid pea kohal kokku». Ümbritsevate inimeste reaktsioonid olid Dylani sõnul väga erinevad. «Kui sõprade arvates oli see naljakas, siis vanemad pidasid mind lollakaks,» tunnistas noormees.

Pärast seda kui Dylani video hakkas kulutulena levima, võttis noormehega ühendust tätoveerija Bang Bang, kes on teinud tindipilte nii Rihannale kui Kylie Jennerile. Tunnustatud tätoveerija pakkus noormehele oma abi selle äparduse katmisel, kirjutab Mirror. Ka ühe sotsiaalmeediakasutaja pakkumine oli võrdlemisi ahvatlev. Nimelt soovitas mees Dylanil laps saada ja siis tollele Resahc Maerd nimeks panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles