Näitleja Dwayne Johnson hüüdnimega The Rock haigestus terve perega koroonasse

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Näitleja Dwayne Johnson koos abikaasa Laureniga
Näitleja Dwayne Johnson koos abikaasa Laureniga Foto: TM/ROT/Capital Pictures/ Scanpix

Maailma kõige paremini tasustatud näitleja sõnul sai ta koos abikaasa ja kahe tütrega viiruse hoolimata sellest, et nad hoidsid kinni distsipliinist, mis peaks aitama viirusesse nakatumist vältida, vahendas BBC.

Dwayne Johnsoni ehk hüüdnimega The Rocki sõnul tabasid positiivsed viirusetestide tulemused neid väga ootamatult. 

«Oleme selle (viiruse) teises otsas ega ole enam nakkavad. Tänu Jumalale, me oleme terved,» sõnas endine maadleja. 

48-aastane Johnson ütles, et lisaks temale nakatusid staari 35-aastane naine Lauren ning nende neljaaastane tütar Jasmine ja kaheaastane tütar Tiana viirusesse umbes kaks ja pool nädalat tagasi.

Viiruse said nad väga lähedastelt peresõpradelt, kellel omakorda polnud aimugi, kuidas nad nakatusid.

«Võin teile öelda, et see on olnud üks kõige väljakutserohkemaid ja keerulisemaid asju, mida oleme perekonnana pidanud läbi elama,» ütles Johnson oma Instagrami kontole postitatud videos.

«Covid-19 positiivse tulemuse saamine on väga erinev vastikute vigastuste ületamisest või sellest, kui sind kodust välja visatakse või sul pole raha, mida on minuga juhtunud rohkem kui paaril korral,» lisas filmistaar.

«Minu prioriteet number üks on alati kaitsta oma perekonda. Me oleme õnnelikud, et meie palvetele vastati, sest teame hästi, et alati ei ole nii, et ületate Covid-19 saades seeläbi tugevamaks ja tervislikumaks,» ütles Johnson.

The Rock lisas, et teda hämmastab, kuidas mõned inimesed, sealhulgas poliitikud, võtavad kogu maskide kandmise idee ja on muutnud selle osaks oma poliitilisest tegevuskavast.

«Sellel pole poliitikaga midagi pistmist. Kandke maski. See on fakt. Ja see on õige asi,» põrutas Dwayne Johnson.

Johnson alustas maadlejakarjääriga, et sammuda oma isa jälgedes. 

Enne näitlejaametile pühendumist saatis The Rocki maadluses tohutu edu. The Rock on mänginud peaosa sellistes filmides nagu «Skorpionikuningas», «Kiired ja vihased 6» ja «Jumanji».  

Väidetavalt teenis Johnson, kes on enim tasustatud näitleja, selle aasta jaanuarist kuni juunini 87,5 miljonit dollarit. Sealhulgas teenis ta Netflixi põneviku «Red Notice» eest 23,5 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles