Manna ja Lenna Kanal 2 otse-saates «Õhtu!»: meie raadiosaate teemad on elust enesest

Raadio Elmar
Copy

Kanal 2 otse-saates «Õhtu!» oli jututeemaks raadios Elmar peagi algav saade «Manna ja Lenna». Saatejuhid Mari-Liis Männik ja Lenna Kuurmaa ootavad saadet juba pikisilmi ning rääkisid muuhulgas oma esimese saate sisust!

Lenna Kuurmaa hakkab koos raadio Elmar peatoimetaja Mari-Liis Männikuga juhtima raadiosaadet «Manna ja Lenna». Saade jõuab eetrisse igal esmaspäeval alates 7. septembrist. Uue saate eetriaeg on esmaspäeviti kell 14.00–18.00.

Männik tegi juttu, miks just Lenna Kuurmaa osutus valituks. «Meile on oluline see, et uus saatejuht oskaks hinnata eesti muusikat. Lisaks ootame, et tiimi liige oskaks ka laulda, meil on ju teatavasti oma saatejuhtide bänd. Lennal on need kaks punkti juba täidetud. Lisaks on väga oluline, et silmad säraksid. Lennale me hääleproovi eraldi ei teinud, ta on meil stuudios ju korduvalt külas käinud, oleme saanud ta häält kuulata küll ja veel. Augustis käis ta külas koos Tanel Padariga, siis sai ta oma ilmateate lugemise ära teha, kõik tuli välja väga kenasti,» sõnas raadio Elmar peatoimetaja.

Männik lisas, milliseid uusi teemasid uus saade endaga kaasa toob. «Eks me räägime ikka enda seiklustest, elust enesest! Esimeses saates teeme juttu kooli minemisest, näiteks Lennal läks tütar esimesse klassi, kuid on teisigi, kelle kogemustest juttu teeme - kindlasti laseme ka kuulajatel sõna sekka öelda,» lisas ta.

«Luban, et Lenna saab saate jooksul ette lugeda ka südamlikke õnnesoove, kuivõrd see on tema suureks unistuseks,» lisas Männik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles