MÜSTEERIUM LAHENES ⟩ Robert Rooli salapärane Ferrari-kaaslane oli hoopis veelgi kuulsam telenägu

Elu24
Copy
Robert Rooli salapärane kaaslane oli Reet Linna.
Robert Rooli salapärane kaaslane oli Reet Linna. Foto: Kaader saatest

Elu24-le saadetud vihje kohaselt nähti saatejuht Robert Rooli möödunud nädalal Tallinna vahel tiirutamas uhke punase Ferrariga, kõrvalistmel salapärane naisterahvas. Nüüd on teada, kellega tegemist oli!

«Õhtu!» saatejuht Robert Rool kommenteeris tänases saates kuuldusi, et on endale uue pruudi leidnud. «Vastab tõele, et olin ühe naisterahvaga, kes on tõeliselt lummav, särav, tark, ta on selline peaaegu täiuslik komplekt. Meil olid väga toredad ühised hetked,» keerutas Rool esialgu.

Spekulatsioonid osutusid siiski vääraks: tegelikult tegi Rool proovisõitu hoopis armastatud saatejuhi Reet Linnaga. Nagu saatelõigust selgus, oli Linnal plaan turule arbuusi ostma minna, ent järgnes hoopis sõit Tallinna vahel. «Ma pole aastakümneid sellise lahtise autoga sõitnud, rääkimata Ferrarist,» märkis Linna.

Lõpuks istus Ferrari rooli ka Linna ise, kes kogemusega rahule jäi. «Iseenesest on täitsa äge ja kui ma nii lühike poleks, ma ei näe siit rooli tagant hästi välja, siis ma oleks täitsa võimeline sõitma sellega,» rääkis ta.

Robert Rool ja Reet Linna Ferraris.
Robert Rool ja Reet Linna Ferraris. Foto: Kaader saatest/Kanal 2

See pole sugugi ainus ootamatu temp, millega Linna viimastel nädalatel hakkama on saanud. Nädalavahetusel lasi ta ETV otse-eetris endale elu esimese tätoveeringu teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles