TREILER Juliette Binoche koolitab komöödias «Kuidas saada heaks naiseks» tüdrukuid kodukanadeks

Spekter
Copy
Juliette Binoche komöödias «Kuidas saada heaks naiseks» (La bonne épouse, Prantsusmaa 2020)
Juliette Binoche komöödias «Kuidas saada heaks naiseks» (La bonne épouse, Prantsusmaa 2020) Foto: IMDB

Režissöör Martin Provosti draama «Kuidas saada heaks naiseks» (La bonne épouse, Prantsusmaa 2020) viib kuldsetesse 1960ndatesse, kus kodukanadeks kasvatatud noorte naiste seas hakkab võimu võtma iseseisvustung.

Paulette (Juliette Binoche) ja ta abikaasa (Francois Berleand) on pidanud juba kaua aastaid majapidamise kooli Prantsusmaal. Nende eesmärgiks on olnud koolitada noortest tüdrukutest perfektsed koduperenaised hetkeks, kui nad jõuavad ühiskondliku normi järgi abiellumise eani.

Kui Paulette'i abikaasa ootamatult sureb, avastab naine, et kool on pankroti äärel ning just tema peab võtma ohjad enda kätte. Kui hakatakse valmistuma osalemiseks parimate koduperenaiste telesaates, siis hakkavad nii ta ise kui ka tema elava loomuga õpilased kahtlema oma senistes tõekspidamistes ja selles, mida üks «hea naine» tähendama peaks.

Koos taasleitud noorpõlvearmastuse Andre (Edouard Baer), eksentrilise kasuõe Gilberte (Yolande Moreau), range nunna Marie-Therese (Noemie Lvovsky) ja koolitüdrukutega alustab Paulette neid seni kinni hoidnud ühiskondlike ahelate purustamist.

Film jõuab Eesti kinodesse 11. septembrist 2020.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles