Restoran vallandas teenindaja, kes kirjutas politseiniku arve peale kohatu soovituse

Elu24
Copy
Foto: Shutterstock

Chicagos asuva restorani teenindaja kaotas oma töö, sest kirjutas söögikohta külastanud politseiniku arve peale terava «soovituse».

Happy Camper nimelist restorani külastanud politseinik sai teenindajalt arve, millele oli kirjutatud «Quite your job!», mis eesti keelde tõlgituna tähendab, et politseinik võiks oma tööst loobuda. Pärast sellise tekstiga arve saamist viskas ametnik väidetavalt oma toidu ära, kuna oli mures, et sellega on midagi tehtud.

Esmaspäeval postitas Happy Camper juhtunu kohta avalduse nii oma veebilehele kui ka Facebooki, andes muuhulgas teada, et kommentaari kirjutanud töötaja vallandati.

Posted by Josue Azul Namye on Sunday, August 30, 2020

Restoran Happy Camper teatas ka, et politseiametnikuga on ühendust võetud ning tema ees vabandatud. Mehele pakuti toidule kulutatud summa tagasimakset täies ulatuses ja kinkekaarti vabalt valitud restorani, kirjutab Fox News.

Söögikoha Facebooki tehtud avaldust on kommenteerinud sajad inimesed, kellest paljud kiidavad restorani tegevust. «Tore vaadata, kui ettevõte võtab kasutusele asjakohased meetmed,» kirjutas üks naine ja lisas, et üks töötaja ei kajasta ettevõtet tervikuna. «Õige tegu. Täiesti lubamatu käitumine. Aitäh, et võtsite töötaja vastutusele. Loodetavasti oli see selge sõnum teistele töötajatele,» kirjutas veel üks kommenteerija.

Kui ka sina oled mõnes söögikohas lubamatu kohtlemise osaliseks saanud? Jaga oma lugu kommentaariumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles