Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Ilukirurgiast sõltuvuses medõde: minu jaoks pole piiri! (4)

Elu24
Copy
Tara Jayne McConachy.
Tara Jayne McConachy. Foto: Kuvatõmmis / @tara_jayn3

Austraaliast Melbourne'ist pärit 31-aastane meditsiiniõde Tara Jayne McConachy on sõltuvuses ilukirurgiast – naine on läbinud viis rinnaoperatsiooni, ninalõikuse, tagumikuimplantaatide paigaldamise ning talle on tehtud nii botuliinisüste kui ka täitesüste.

Ilukirurgiast sõltuvuses olev Tara on erinevate protseduuride peale kulutanud ligi 34 000 eurot. Peagi kavatseb naine lasta eemaldada ribid ning muuta oma silmavärvi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3) on

Meditsiiniõde ja modell ei kavatse enda sõnul kunagi lõpetada plastiknuku välimuse poole püüdlemist. Viimati käis Tara noa all koroonakriisi puhkemise ajal. Operatsiooniks Euroopasse sõitnud naise sõnul ei jõudnud ta oma viimasest protseduurist korralikult taastudagi, sest Austraalia kannustas oma kodanikke kiiremas korras kodumaale naasma. «Tänu jumalale, et ema oli minuga kaasas. Ma poleks ilma temata seda teha suutnud!» tunnistas Tara.

Tara sõnul on ilukirurgia äärmiselt sõltuvust tekitav ning ta tahaks juba praegu veel suuremaid rindu. «Niipea kui reisimine on jälle lubatud, lendan välismaale oma kirurgi juurde ja lasen veelgi suuremad implantaadid paigaldada,» lubas ta ja lisas: «Samuti uurin hetkel silmavärvi muutmise, silmalaugude plastika ja kulmude tõstmise kohta.»

Ühel hetkel sooviks meditsiiniõde lasta endal ka ribid eemaldada, eesmärgiga saada kitsam keskkoht, kirjutab Daily Star. Selleks, et Taral oma unistuste täideviimiseks piisavalt raha oleks, lõi ta endale OnlyFansi konto. Naise sõnul oli see väga tark otsus, sest juba esimese kolme päevaga teenis ta ligi kolm ja pool tuhat eurot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3) on

Kahtlemata on Tara kõige šokeerivamaks jooneks tema huuled. «Ma hoolitsen selle eest, et mu huuled oleksid alati kenad ja suured. Käin neid regulaarselt süstimas, mistõttu ma enam isegi ei tea, kui palju toodet seal on!» tõdes Tara, kes ei tunne end mitte 31-aastasena, vaid pigem 21-aastasena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3) on

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles