Laulja Kethi Uibomägi oma kallima selgeltnägija võimetest: see on vahepeal isegi hirmutav

Elu24
Copy
Maag Anzor Odisharia ja lauljanna Kethi Uibomägi.
Maag Anzor Odisharia ja lauljanna Kethi Uibomägi. Foto: Instagram / kethiuibomagi

Laulja ja saatejuht Kethi Uibomägi külastas koos oma maagist kallima Anzori Odishariaga «Õhtu!» saadet. Lisaks põnevale mängule, millega pandi Uibomägi proovile valetamisega, avaldas laulja, kuidas ta ei saa selgeltnägijast kallimale midagi rääkimata jätta. 

Kunagises La La Ladies bändis laulnud Uibomägi tegi oma suhte Gruusiast pärit maagi Anzori Odishariaga avalikuks selle aasta veebruaris. Paar kohtus «Eesti selgeltnägijate tuleproovi» saates, mille üks kaassaatejuhtidest oli Uibomägi ja mille Odisharia võitis.

Vahetult pärast seda pani koroonaviiruse pandeemia värske paari proovile, sest Odisharia sõitis tagasi kodumaale. See ei olnud aga paari esimene takistus nagu Uibomägi «Õhtu!» diivanil saatejuhtidele Piret Laosele ja Jüri Butšakovile tunnistas. 

«Minu venekeel oli sellisel tasemel, et täpselt nii palju nagu ma koolis õppisin, aga ega siis midagi meeles ei olnud ja siis Anzori mõtles, et «issand, jumal, miks nad nii rumala saatejuhi on palganud sinna saatesse»,» meenutas Uibomägi telesaate filmimise aegu, kuid täpsustas, et tema vene keel on läinud paremaks.

«Küll teinekordki võib nii olla, et meil läheb tõlkes kaduma,» avaldas Uibomägi, kellele Odisharia venekeelseid raamatuid loeb. 

Koroonaviiruse pandeemia tõttu oli paar üksteisest eemal viis kuud. Sellest rääkides tunnistas Odisharia, et see kõik oli tõeline õppetund. «Mitte kunagi elus ei saa sellist asja kogeda, sellist õppetundi, väga raske, huvitav, müstiline, maagiline.» Tänu sellele ajale õppis aga Odisharia rääkima armastuse keeles ja nentis: «See periood ei muutnud mitte ainult meie elu vaid tervet maailma.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?KETHI UIBOMÄGI? (@kethiuibomagi) on

Lauljatari sõnul nägi Odisharia koroonaviirust mingil määral ette, kuid tajus seda sõjana, sest selle energeetika on täpselt samasugune. 

«Ta ei tunneta ega taju vaid näeb. Ta näeb kõigest nii prillikivina läbi, et see on vahepeal isegi hirmutav,» tõdes Uibomägi, kelle sõnul ei saa ta kallimale midagi rääkimata jätta. 

«Asi ei ole isegi valetamises. Naised ikka, sa tahad mingid asjad rääkimata jätta, pole vaja kõike öelda, kes sulle joogikese tahtis välja teha, või kes sulle kirjutas, pole vaja meestel kõike teada aga lähevad siis mööda mõned tunnid, ja Anzori küsib: «kes on sind kaelale suudelnud?»,» tõi laulja näiteks olukorra, mis oli seotud tema sünnipäevaga. Nimelt nägi parasjagu Gruusias olnud Odisharia ilusat, kuulsat meest, väga suure energiaga ning tajus tähti U ja S. «Uku Suviste käis mu sünnipäeval ja kallistas,» kirjeldas Uibomägi ja tunnistas, et Suviste tõesti tegi talle väikese musi, mida selgeltnägijast kallim tajus.

Pärast seda panid saatejuhid paari proovile lollikindla mänguga, kus Odisharia pidi ära arvama, kas Uibomägi valetab või räägib tõtt. Vaata videost lähemalt, kuidas lauljataril kallimale valetamine õnnestus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles