ŠOKK ⟩ Cinamon sulges 1,5 miljoni eest renoveeritud Tartu kino

Elu24
Copy
Tartu Tasku Cinamon läbis uuenduskuuri, juuni 2018.
Tartu Tasku Cinamon läbis uuenduskuuri, juuni 2018. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Nagu välk selgest taevast tuli Cinamon täna välja teatega, et sulgeb äsja renoveeritud Tartu kino, kuna koostöö Tasku kaubanduskeskusega ei suju.

2008. aastal avatud ja hiljuti renoveeritud kino sulgemine tuli Cinamoni jaoks raske otsusena. «Pärast kolme aastat Cinamon Tasku kino pidevat täiustamist ja kaks aastat kestnud jõupingutusi kino toetamiseks, pidevalt nurjunud katseid leida koostööd Tasku kaubanduskeskusega, ei jäänud Cinamon grupil muud võimalust, kui lõpetada kino opereerimine ja sulgeda kino lõplikult alates teisipäevast, 01.09.2020,» teatati kodulehel.

2017. aastal alanud renoveerimise käigus uuendati kino hetkel uusima tehnoloogiaga, laserprojektorite, uusimate 3D süsteemide ja ekraanidega. Samuti alustati kinosaalide ja interjööri ümberehitamist. Renoveerimine läks maksma üle 1,5 miljoni euro, teatas Cinamon.

Tartu Tasku Cinamon läbis uuenduskuuri, juuni 2018.
Tartu Tasku Cinamon läbis uuenduskuuri, juuni 2018. Foto: Kristjan Teedema/Tartu Postimees

«Cinamon grupp rõhutab käesolevaga, et otsust sulgeda üks vanim ning renoveeritud ja kaasajastatud Cinamon kino ei olnud lihtne teha ega eelistatud valik,» teatati täna.

Cinamonile kuuluvad Tallinnas Kosmose ja T1 kaubanduskeskuse kinod, samuti kinod Lätis, Leedus ja Soomes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles