PILTUUDIS Pulmad tulekul? Martin Repinski kallima sõrmes särab tähendusrikas ehe

Elu24
Copy
Eesti Vabariik 102. Presidendi vastuvõtt Ugala teatris. Fotosein. Martin Repinski ja Jekatarina Vassiljeva
Eesti Vabariik 102. Presidendi vastuvõtt Ugala teatris. Fotosein. Martin Repinski ja Jekatarina Vassiljeva Foto: Konstantin Sednev

Pole saladus, et endine Jõhvi vallavanem Martin Repinski on oma kallimast Jekaterina Vassiljevast meeletult sisse võetud. Paari suhe kogub aina tõsisemaid tuure ja värskeima info kohaselt võivad peagi kõlada ka pulmakellad.

Aasta alguses tegi Martin Repinski kodulinnas Jekaterina Vassiljevale avaliku armuavalduse. «Katja, ma armastan sind!» seisis suurel reklaamtahvlil. Äsja lahutatud Repinski kinnitas toonas Elu24-le, et tema on tõepoolest armuavalduse taga. Poliitik lisas, et kindlasti ei olnud selle žesti ajendiks tüli Vassiljevaga. «Pigem vastupidi. Kõik on hästi ja just sellepärast, et ma armastan teda, sellepärast tegin,» põhjendas Repinski, kes selliseid asju ette ei planeeri. «Kui tekib soov, siis kindlasti teen. Ma arvan, et väga palju «head tunnet» on elus veel tulemas ja plaanis, selles ei tasu kahelda». Täpsemalt Repinski oma plaane ei avaldanud. «Kui ma praegu ütleksin, et mul on konkreetne plaan, siis ma tegelikult reedaksin oma saladusi. Siis ei oleks enam üllatus,» jäi poliitik salapäraseks. 

Pärast nii võimsat armuavaldust asuti spekuleerima, et poliitikul on plaanis kaunis Katja ära kosida. Elu24-le laekunud vihje kohaselt ongi paar tänaseks päevaks kihlunud ja seda paistab kinnitavat ka naise sõrmes särav tähendusrikas ehe. Jekaterina postitas täna sünnipäevaõnnitlusi vastu võttes pildi uhke lillekimbuga, millelt on selgelt näha, et tema vasku käe sõrmes särab kihlasõrmust meenutav ehe.

Repinski oli 2017. aasta aprillist abielus poliitik Siret Kotkaga. Eelmine nädal, 16. jaanuaril paar lahutas. Neil on ühine poeg, kes sündis 2017. aasta oktoobris. Kotka avaldas detsembris «Ringvaate» saates, et tema oma eksmeest halvustama ei hakka ega ka süüdistama. Poliitikud suhtlevad iga päev, nad on kolleegid ning neid ühendab ühine poeg. Repinski ja Vassiljeva on ametlikult koos olnud 2019. aasta kevadest, kui naise endine abikaasa kinnitas abielu purunemist meediale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles