Muljetavaldav ⟩ Otepää üksikema on käinud kohtingul 580 mehega ja tahab tuhat täis saada (2)

Elu24
Copy

Otepääl elav üksikema Veelika Alandil on seljataga 580 kohtingut ja kõigi nende kohta on ta teinud märkmeid. Südika naise eesmärk on tuhat kohtingut täis saada ja sellest raamat kirjutada!

Täna õhtul kell 20 jõuab Kanal 2 ekraanile erisaade «Päriselu Lood: Vallaline Eesti», mis viib vaatajad külla kaheksale värvikale vallalisele Eesti eri paigust.

«Tegemist on igati südamliku, lõbusa ja hoogsa saatega, millele kaasa elamine on televaatajate jaoks kindlasti heas mõttes silmi avardav kogemus,» kommenteeris saatejuht Heelia Sillamaa.

Näiteks külastatakse saates Pääsküla mändide vahele peidetud «meestevarjupaika», räägitakse avameelselt Eesti kuulsusega, kes on mõelnud üksinda lapse saamisele, käiakse Pärnus noormehe juures, kes otsustas naistega jamamise asemel kuus aastat lihtsalt kodus passida ja õpitakse seksuaalsuse õpetaja käe all vastassugupoolt ligi tõmbama. Üles otsitakse ka kunagine legendaarne tõsielustaar, kellel on jätkuvalt varuks omajagu pärleid. 

Teiste hulgas räägib oma loo 580 kohtingu kogemusega Otepää naine Veelika Aland, kes selgitab saates lähemalt, kust Eestis üldse nii palju mehi leida ja kuidas suhtuvad naise omamoodi hobisse tema lähedased. Veelika eesmärgiks on tuhat kohtingut, mille lõpus kirjutab ta oma seiklustest ka raamatu. Muidugi jagab suure kogemustepagasiga naine kõigile vallalistele ka nõuandeid - näiteks näitab Veelika omaenda garderoobi põhjal, milliste riietega leiab kõige kiiremini tee meeste südamesse ja mida tähele panna meeste profiilipiltide juures! 

«Veelika on särav ja siiras naine, kelle mõttekäigud üllatasid mind ennastki. Näiteks ei oleks ma kunagi ise tulnud selle peale, et kui mees lisab Tinderisse kehva kvaliteediga pildi, on tal järelikult halb telefon ja see tähendab arvatavasti ka seda, et ega ta sind kõige paremasse restorani kohtingule viia suuda,» tõi saatejuht Heelia Sillamaa näite.

Vaata saadet VeebiTVs:

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles