Meghan Markle'i eksabikaasa sai isaks ja pani tütrele väga omapärase nime

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Move Notícias (@movenoticias) on

Meghan Markle'i (39) filmiprodutsendist eksabikaasa Trevor Engelson (43) sai esimest korda isaks ja pani tütrele omapärase nime, vahendab Mirror

Briti kuningliku perekonnaga liitunud Meghan Markle oli varem abielus Hollywoodis tegutseva filmiprodutsendi Trevor Engelsoniga. Kaheksa aastat koos olnud paar abiellus 2011. aastal, kuid kaks aastat hiljem nad lahutasid.

Meghan abiellus 2018. aasta mais prints Harryga ning kaks nädalat pärast kuninglikku pulmapäeva palus Trevor oma kallima, Tracey Kurlandi (alumisel pildil), kätt. Möödunud aasta mais paar abiellus (samal kuul sündis Meghanile Archie) ja nüüd on paarile sündinud ka nende esimene laps, vahendab US Weekly.

Posted by Trevor Engelson on Monday, 20 August 2018

Värsked lapsevanemad panid oma tütrele nimeks Ford Grace Engelson. Omapäraseks teeb tütre nime see, et kuigi Ford on tegelikult üsnagi populaarne nimi (2018. aastal oli see USAs populaarsuselt 612. kohal, vahendab mamanatural.com), pannakse Ford nimeks eelkõige poisslastele.

Trevor väidetavalt Meghanile enam ei mõtle. «Tema suhe on väga õnnelik,» kommenteeris US Weeklyle filmiprodutsendile lähedane allikas 2019. aastal ja lisas: «Meghan ja Trevor ei räägi enam.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles