Peagi emaks saaval Lennal on varuks veel üks suur uudis!

Elu24
Copy
Mari-Liis Männik ja laulja Lenna Kuurmaa
Mari-Liis Männik ja laulja Lenna Kuurmaa Foto: Kristjan Teedema

Laulja Lenna Kuurmaa (34) kinnitas sel nädalal, et saab peagi kolmandat korda emaks. Nüüd on lauljataril varuks veel üks suur uudis: Lenna liitub saatejuhina raadio Elmariga ning hakkab koos peatoimetaja Mari-Liis Männikuga tegema saadet «Manna ja Lenna».

Laulja Lenna Kuurmaa kinnitas eile Elu24-le, et saavad peatselt kihlatu Lauri Mäesepaga (28) lapsevanemateks. Paari peres kasvab juba kaks tütart Lenna eelmisest kooselust. Sellest, millised emotsioonid lauljatari raseduse teada saamise ajal valdasid, Lenna rääkida ei soovinud. «Ma ei taha pikemalt kommenteerida,» lisas Lenna lõpetuseks. 

Küll aga vastas Lenna küsimuse peale, kas perelisa on oodata juba selle aasta numbri sees, jaatavalt.

Nüüd on Lennal varuks veel üks suur ja vahva uudis: lauljatarist saab raadiosaatejuht! Lennat kuuleb koos Mari-Liis Männikuga ehk Mannaga raadio Elmar eetris alates 7. septembrist igal esmaspäeval kell 14.00–18.00. Raadiosaade kannab nime «Manna ja Lenna» ja see tuleb lõbus, positiivne ning teemad, mida naised kajastavad, on seinast seina.

Sageli hakkavad Manna ja Lenna rääkima väga isiklikel teemadel, kuid samuti julgustavad nad kuulajaid oma arvamust avaldama. Eetris mängitakse üheskoos ka ägedaid raadiomänge.

«Manna ja Lenna» on raadio Elmar eetris alates 7. septembrist igal esmaspäeval. Saatejuhid Mari-Liis Männik ja Lenna Kuurmaa annavad kuulajate nädalale lõbusa hoo sisse alates kella 14.00 kuni kella 18.00.
«Manna ja Lenna» on raadio Elmar eetris alates 7. septembrist igal esmaspäeval. Saatejuhid Mari-Liis Männik ja Lenna Kuurmaa annavad kuulajate nädalale lõbusa hoo sisse alates kella 14.00 kuni kella 18.00. Foto: Kristjan Teedema

Kuna raadiosaatega satuvad stuudiosse kaks eesti muusika armastajat, siis kuulatakse loomulikult ohtralt just seda ning eetrisse jõuavad põnevad jutuajamised tuntud ja vähemtuntud muusikutega.

Raadio Elmar peatoimetaja Mari-Liis Männik tunneb ülimat heameelt, et Lenna on otsustanud Elmari perega ühineda: «Lenna looming ja hääl on raadio Elmar kuulajatele alati väga meeldinud, nüüdsest saavad kuulajad temast ja tegelikult ka minust eetris veelgi rohkem teada.» Lisaks lubab Manna, et koos Lennaga pakutakse esmaspäeviti hoogsat ja positiivset programmi, millega saab kogu nädala mõnusalt käima lükata.

«Ootasin uut väljakutset. Raadiot tegin viimati liiga ammu ja olen igatsenud selle järgi,» kommenteeris Lenna uut ametikohta. «Raadio Elmar on parim ja ka ainuke Eesti muusika raadio meie maal ja olen ülimalt rõõmus, et saan ühineda nende sõbraliku ja armsa kollektiiviga Tartus,» lisas Lenna rõõmsalt lõpetuseks.

Rohkem lisainfot ja pikem intervjuu Lenna Kuurmaaga leiad Elmari kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles