VIDEO Uskumatu vaatepilt: väikeautosse mahtuv 218 sentimeetri pikkune kulturist tegi sportauto ostmisest vahva video

Elu24
Copy
Hollandi kehaehitaja, näitleja ja meelelahutaja Olivier Richters on 218 sentimeetrit pikk.
Hollandi kehaehitaja, näitleja ja meelelahutaja Olivier Richters on 218 sentimeetrit pikk. Foto: ROBIN VAN LONKHUIJSEN/EPA/Scanpix

Maailma kõige pikemaks kulturistiks peetav Olivier Richters on alati endale sportautot tahtnud. «Corvette on mu unistuste auto,» rääkis 218 sentimeetri pikkune Richters Youtube`is avaldatud videos.

Hetkel on mehe kasutuses Toyota Aygo, sest nii uskumatu, kui see ka ei ole, on Aygo üks väheseid masinaid, kuhu hollandlane sisse mahub. 

«Kuidas on võimalik, et mul õnnestub ennast ühe kõige pisema auto rooli taha sättida, aga omka unistuste-autosse ma ei mahu,» küsis ta videos. 

Vaata, kuidas Richters rahulikult pisikese Aygoga sõidab siit:

Hiljuti käis Hollandi vägilane ikkagi endale Saksamaalt autot otsimas. Richters tegi autootsingutest ka pikema video, mida võib vaadata Richtersi Youtube`i kanalilt. 

Autokauplustes proovis Richters paari Mustangit, Cadillac CTS-V-d, Corvette C7, ja ka Maserati Ghiblit. Ainus, mille rooli taha Richters end mahutas, oli Cadillac.

«Sellise võimsusega pol ma harjunud," rõõmustas Richters proovisõidu ajal. Autol on 650 hobujõudu, nullist sajani jõuab masin kõigest 3,7 sekundiga ja vahva neljarattalise tippkiirus on 299 km/h. 

Richters uuris videos fännidelt, kas ta peaks selle auto ära ostma. Sel hetkel polnud hollandlane veel paljastanud, et millise auto ja kas üldse, ta endale Saksamaalt soetab.  

Corvette C7 ja uus C8 jäid autopoodi, sest hiiglasekasvu mees ei saanud isegi jalgu C7-sse. Vaata, kuidas Hollandi hiiglane erinevaid automudeleid proovib:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles