PILTUUDIS Paremat ilma lubanud Triin Tuulat igatsetakse juba eetrisse tagasi

Elu24
Copy
Triin Tuula pojaga
Triin Tuula pojaga Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

ETV pikaaegne ilmateadustaja Triin Tuula pani alles eelmise nädala lõpus ameti maha, kuid tundub, et inimesed igatsevad teda juba eetrisse tagasi. Põhjus selleks on ka lihtne. Triin Tuula lubas lihtsalt paremat ilma, kui järgmise päeva teadustaja.

ETV uudistesaate «Aktuaalne kaamera» ilmateadustaja Triin Tuula oli pärast pikka telekarjääri 22. augustil antud rollis viimast korda vaatajate ees. 

«Andke Triin tagasi! Tema ilm on parem. Võrdluseks selle nädala prognoos laupäevasest ja pühapäevasest AKst,» kirjutas postituse autor pildi alla. 

Andke Triin tagasi! Tema ilm on parem. Võrdluseks selle nädala prognoos laupäevasest ja pühapäevasest AKst.

Posted by Gert Kiiler on Esmaspäev, 24. august 2020

Postituse autorile teeb ilmselt muret just see, et kui oma viimasel päeval lubas Triin Tuula vaatajatele, et selle nädala soojakraadid püsivad üle 20 kraadi ja reedel  tuleb 24 kraadi sooja, siis päev hiljem oli ekraanile kuvatav ilmaennustus juba oluliselt nutusem. 

Nimelt selgus 23. augustil Veronika Uibo ette loetud ilmateatest, et sel nädalal ei tõuse päevane õhutemperatuur nii kõrgele ja jääb ka reedel napilt alla 20 kraadi. 

Tuula viimane päev ETV ilmateadustajana oli 22. augustil. Naise üheks lahkumise põhjuseks on peadselt perre sündiv teine laps. 

Vaata Triin Tuula viimast ülesastumist ilmateadustajana ja anna teada, kas tahaksid ka teda ekraanile tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles