Vaata, milline näeb välja maailma kuumim metroseksuaal!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Azis on biseksuaalne dändi konservatiivsest Bulgaariast, kes näeb välja nagu tulnukas teiselt planeedilt
Azis on biseksuaalne dändi konservatiivsest Bulgaariast, kes näeb välja nagu tulnukas teiselt planeedilt Foto: blogspot.com

Eesti kuumim metroseksuaal on vaieldamatult staarlaulja Vaido Neigaus. Elu24 lugeja aga väidab, et mehel on veel pikk tee minna, et ka rahvusvahelist kuulsust niita nagu teeb seda näiteks vennasvabariigi Bulgaaria hetke kuumim metroseksuaal Azis.

«Kuigi meie armastatud Neigausi sõimatakse metroseksuaaliks, siis pole paljudel tegelikult õrna aimugi, kui nomaalse tegelasega tegelikult tegu on,» arvab fänn.

«Vaadake parem Bulgaaria kuumimat metroseksuaali Azist, kelle kirjeldamiseks mul lihtsalt sõnu ei jagu! Ma ei tea kas ta on gei, kuid tundub, et vist on. Ta kannab naiste riideid, värvib juukseid, kannab naiste kõrvarõngaid ning geelküüsi!»

«Ja et ta näeks siis naine välja... Ei! Kõigele tipuks on tal blondeeritud habe, mis teebki vaatepildi pööraseks, sest muidu kogemata arvakski, et ta on naine. Aga nagu kiusu pärast, meie šokeerimiseks, on tal sensuaalse suu ümber perfektselt piirdatud habe...,» pahandab Elu24 lugeja

Kes on see salapärane Azis?

Azis on tegelikut biseksuaalne dändi konservatiivsest Bulgaariast, kes näeb välja nagu tulnukas teiselt planeedilt.

Tal on perfektselt spray-päevitunud nägu, mis on segu geidiivadest nagu Jack Cassidy ja RuPaul. Azise meelad huuled pursuvad botoxist. 

Bulgaaria metroseksuaali muusadeks on rinnakas blondiin Desislava, kes põtkib ringi tema küllusliku dekooriga magamistubades ja kaks magusat karamellipoissi, kelle vahel Azis end jumalannana tunneb.

Vaata, Vaido Neigaus ja õpi!

Vaata ka Azise pööraseid muusikavideosid! Kuidas meeldib?

ALLA 18-AASTASTELE KEELATUD!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles