Saksamaalt pärit kunstnik Jörg Düsterwald on järjekordselt hakkama saanud huvitava silmapettega. Pane end proovile ja leia pildilt alasti naine!

Jörg on osav kehamaalija, kes juba kakskümmend aastat on loonud tõelisi meistriteoseid. Mehe tööde eripäraks on see, et ta suudab oma modellid kehamaalingute abil pildile ära peita.

Hiljutisele pildile «peitis» kunstnik ühe modelli põllu peale. Vaata pilte ja proovi naine üles leida!

Düsterwald on kehamaalingute abiga põllule peitnud alasti naise. Kas leiad ta üles?
Düsterwald on kehamaalingute abiga põllule peitnud alasti naise. Kas leiad ta üles? Foto: Tschiponnique Skupin via www.imago-images.de/imago images/Future Image/Scanpix

Düsterwaldist on kirjutanud Elu24 ka varem. Näiteks, kui ta lõi kunsti Königshütteri joa juures. Siis õnnestus tal modell nimega Sophie «pildile ära kaotada» eriti andekalt. Vaata pilte SIIT!

Kui esimesel pildil on võib-olla veidi raskem modelli märgata, siis teise nurga alt hakkab naine juba paremini silma.
Kui esimesel pildil on võib-olla veidi raskem modelli märgata, siis teise nurga alt hakkab naine juba paremini silma. Foto: Tschiponnique Skupin via www.imago-images.de/imago images/Future Image/Scanpix

Veel on Düsterwald modelli nimega Sophie «pildile ära kaotanud» kose juures. Pane end proovile ja ürita tema üles leida SIIT!
 

Siin ta ongi! Kas leidsid ka esimestelt piltidelt modelli nõnda kergelt üles?
Siin ta ongi! Kas leidsid ka esimestelt piltidelt modelli nõnda kergelt üles? Foto: Tschiponnique Skupin via www.imago-images.de/imago images/Future Image/Scanpix

Kuid Düsterwald pole ainus andekas kunstnik, kes millegi seesugusega tegeleb. Nimelt kirjutas Elu24 aprillis ka Itaalia kunstnikust Johannes Stötterist ja tema loodud optilisest illusioonist «The Butterfly». Vaata, kas leiad sellelt pildilt alasti modelli: SUUR VARJEKUNST 〉 Uskumatu, aga selle lilleõie sees on alasti modell. 

Kommentaarid
Copy