Psühholoog: Maripuu käitumine pole enam normaalne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maret Maripuu
Maret Maripuu Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Psühholoog Atali Stahlman loeb sotsiaalminister Maret Maripuu kehakeelest välja, et minister ise astuks ametist kohe tagasi, kuid peab kuuleka parteisõdurina käskudele alluma.

«See ei ole enam normaalne käitumine, kui inimene ei mäleta, kui palju ta palka saab,» viitas Stahlman Õhtulehes, et saates «Värske Ekspress» oma palganumbri nimetamisega kimpu jäänud ministri käitumises on ohusignaale.

Stahlmani sõnul kõlab Maripuu jutt otsekui päheõpitult ning on alati sama, inimesed ootavad aga standardvastuste asemel inimlikku ja vaba suhtlemist ning siirast vabandust.

Ka psühholoogiaprofessor Voldemar Kolga ütles, et Maripuu on justkui sõdur, kes ise lahkuks kohemaid postilt, ent partei ei luba.

«Talle tundub, et temale kui partei «mutrikesele» tuleks kaasa tunda, sest inimesena otsiks ta lihtsalt teise töö,» sõnas Kolga, kes samuti Maripuu kehakeelest ja sõnavõttudest surve all olemise märke välja loeb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles