Jay-Z lõpetab igaveseks sõna «bitch» kasutamise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jay-Z
Jay-Z Foto: SCANPIX

Jay-Z kinnitas, et lõpetab oma lugudes sõna «bitch» kasutamise.

 Põhjusena tõi mees välja isaks saamise, vahendab Digitalspy.

Nimelt sündis jaanuari algul mehe ja Beyoncé perre tüdruk, kes sai nimeks Blue Ivy. Jay-Z kirjutas tütre sünni tähistamiseks ka juba ühe luuletuse: «Before I got in the game, made a change, and got rich/ I didn't think hard about using the word bitch/ I rapped, I flipped it, I sold it, I lived it/ Now with my daughter in this world I curse those that give it. No man will degrade her, or call her name. I'm so focused on your future, the degradation has passed. I wish you wealth, health and insight. Forever young you may pass. Blue Ivy Carter, my angel.»

Jay-Z ja tänaseks üheksa päeva vana Blue Ivy on üheskoos valmis saanud oma esimese ühise looga «Glory», mis leidis eelmisel nädalal tee ka Billboardi tabelisse. Väikelapsest sai muusika ajaloo jooksul esimene, kes on sellises vanuses muusikaedetabelisse pääsenud.

Loo leiad allpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles