Uus kuum staarpaar - Kaia Kanepi ja Jürgen Zopp!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Tennise Liidu aastalõpu ürituse peol detsembris võis meie tipptennisiste Kaia Kanepit ja Jürgen Zoppi näha koos Pirita TOP SPA Hotel`is tantsujalga keerutamas
Eesti Tennise Liidu aastalõpu ürituse peol detsembris võis meie tipptennisiste Kaia Kanepit ja Jürgen Zoppi näha koos Pirita TOP SPA Hotel`is tantsujalga keerutamas Foto: Viktor Burkivski

Eesti Tennise Liidu aastalõpu ürituse peol detsembris võis meie tipptennisiste Kaia Kanepit ja Jürgen Zoppi näha koos Pirita TOP SPA Hotel`is tantsujalga keerutamas.

Juba vanarahvatarkus ütleb, et nii nagu vana ära saadad, selliseks kujuneb ka sinu uus aasta.

Kaia Kanepi ja Jürgen Zoppi suhtes näib ennustus paika pidavat

Tõepoolest, saatus on need kaks Eesti tipptennisisti koos ka mänguväljakule saatnud. Nimelt mängisid nad esmaspäeva öösel vastu teisipäeva Tennise Australian Open turniiril Melbourne’is Eesti fännide suureks rõõmuks või ka siis kurvastuseks enam-vähem samal ajal.

Zopp mängis Show Court 3 nimelisel väljakul, mis on Australian Openil tähtsuselt viies. Ilmselt pääses eestlane tähtsamale väljakule põhjusel, et tema vastane oli austraallane, maailma 251. reket James Duckworth.

Zopp kaotas avaringis kohalikule pallureile Duckworthile 3:6,4:6, 4:6.

Zopp ei suutnud karjääri esimesel suurturniiril kasutada oma tugevamaid külgi. Näiteks ässasid lõi ta kõigest kuus, samal ajal kõmmutas aga vastane 11 püüdmatut servi.


 

Kanepi mäng rootslanna Johanna Larssoniga oli 13. väljakul teine ja toimus meie aja järgi umbes 5:00 paiku öösel

Eesti esireket alistas Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste avaringis rootslanna Johanna Larssoni  6:2, 6:4. Mäng kestis tund ja 11 minutit.

Teises ringis läheb Kanepi vastamisi venelanna Jekaterina Makarova ja tailanna Tamarine Tanasugarni vahelise kohtumise võitjaga.

Palju õnne, Kaia!

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles