EFTAt juhtiv Tõnis Niinemets: minu plaan on kõikides kategooriates võita

Elu24
Copy
Tõnis Niinemets
Tõnis Niinemets Foto: EFTA/Erlend Štaub

EFTA 2020 gala juht Tõnis Niinemets loodab järgmisel aastal rohkem nomineeritud olla ja plaanib end igale poole meeskondadesse pakkuda.

Eesti filmi- ja teleauhinnad 2020 galat juhib ka sel aastal näitleja Tõnis Niinemets, kes on ise nomineeritud kahes kategoorias - parim meelelahutussaate juht ja parim sarjanäitleja.

«Minu eesmärk sellel aastal on leida tänu nominatsioonidele järgnevatele hooaegadele sponsorlust ning lisaks sellele on mul plaan kõikides kategooriates võita,» kommenteeris Niinemets.

Ta lisas, et järgmisel aastal loodab ta olla rohkemates kategooriates nomineeritud ja plaanib end igale poole meeskondadesse pakkuda.

Tänavune EFTA gala toimub 3. septembril Alexela Kontserdimajas.

«Hoolimata sellest, kes saavad auhinna ja kes saavad kohal olla, on sellel ringkonnal, seltskonnal ja tsunftil ääretult tore lihtsalt kokku saada. Minu eesmärk on see, et oleks tore ja meeldejääv – kindlasti ka lõbus,» lisas Niinemets.

Järgmisel nädalal avalikustatakse gala programmist ka esimesed esinejad.

EFTA 2020 galat saavad filmi- ja telehuvilised jälgida ETV ja ETV2 vahendusel.

Eesti filmi- ja teleauhinnad 2020 gala peakorraldaja on Eesti Filmi Instituut. Gala korraldamist toetavad LHV, Telia, Elisa ja Eesti Kultuurkapital. Koostööpartnerid on ERR, ETV, ETV2, Kanal2 ja TV3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles