Uue mehega poseerinud Brigitte Susanne Hunt ajas ekskuti närvi: n***ui mu pruudiga! (1)

Elu24
Copy
Ööklubi Seif avamispidu: Brigitte Susanne Hunt ja Ron Nõmm.
Ööklubi Seif avamispidu: Brigitte Susanne Hunt ja Ron Nõmm. Foto: Elu24

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt jäi nädalavahetusel kaadrisse uue kaaslasega, mispeale ei suutnud ekspeika Ron Nõmm ennast tagasi hoida. «Nahhui mu pruudiga!» võttis ta pildi all sõna.

Poplaulja Hunt ehk Andrus Muld pani laupäeval üles instapildi, kus poseeris pulmas koos Brigitte Susanne Hundiga. «Puhtatõulised kutsikad on tulemas,» vihjas Muld lõbusale kokkusattumusele, et nii tema artistinimi kui Brigitte perekonnanimi on Hunt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Puhtatõulised kutsikad on tulemas? @brigittesusanne #Hunt

A post shared by HUNT (@andrus_muld) on

Paaritumisnali polnud aga meeltmööda Brigitte ekspeikale Ron Nõmmile, kes pildi alla kommenteeris: «Nahhui mu pruudiga, viimane kord, kui magama jään.»

Ron ja Brigitte läksid lahku mullu novembris, kui mees ööklubis petmisega vahele jäi. Vahepeal semmis Nõmm eksmiss Laura Kõrgemäega, kuid see suhe läks lõhki ning viimasel on juba uus kavaler.

Selgub, et Nõmmi pealtnäha pahane kommentaar polnud tegelikult muud kui sõpradevaheline tögamine. «Aga vähemalt on sul nüüd ilus kasulaps,» torkas Muld lõbusalt vastu ning Nõmm vastas punase südamega.

Brigitte Susanne Hunt pani pühapäeval üles pildi, kus poseerib Pärnus praeguse peika Indrek Mägi embuses, ning kummutas sellega igasuguse kahtluse, et ta elus ükski teine mees on. Brigitte on oma tantsutreenerist kallimaga koos olnud veebruarist saati.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles