MILLINE MUUTUS! Märkimisväärselt kaalu kaotanud Rebel Wilsonit ei tunne värskelt pildilt äragi

Elu24
Copy
Rebel Wilson 2015. aastal.
Rebel Wilson 2015. aastal. Foto: KEVORK DJANSEZIAN/REUTERS/Scanpix

Tervislikuma vormi poole püüdlev näitleja Rebels Wilson näeb välja glamuursem kui kunagi varem.

40-aastane Austraalia näitleja Rebels Wilson otsustas pühendada käimasoleva aasta oma tervisele, seades eesmärgiks kaaluda 2020. aasta lõpuks 75 kilogrammi.

Möödunud laupäeval lõi armastatud näitleja end lille, et tähistada lähedaste sõprade paariminekut. Wilson kandis tähtsal päeval imeilusat kollast kleiti, mis sobis tublisti kaalu kaotanud naisele nagu valatult.

«Aasta kuumim päev,» kirjutas näitleja Instagrami lisatud pildi juurde. Ja kuigi Wilsoni kaalulangetusteekond on veel pooleli, jääb kohe silma, et naise nägu on viimaste aastatega võrreldes oluliselt peenem.

Ajakirja People teatel on 40-aastane Austraalia koomik ja näitlejanna langetanud kaalu Mayri meetodi abil, mis juhindub Austria arsti dr Franz Xaver Mayri ligi saja aasta tagusest veendumusest. Mayri uskus, et inimesed mürgitavad oma seedesüsteemi nii vale toiduga kui ka valesti süües. Kuidas tuleks siis süüa? Mayri meetodi järgi tuleb igat suutäit mäluda vähemalt 30 korda, samuti tuleb vähendada näiteks gluteeni ja piimasaaduste hulka menüüs.

«Selline lähenemine eemaldab toidutalumatused, vähendab suhkru tarbimist, julgustab aeglasemalt sööma, tugevdab immuunsüsteemi ja vähendab kehas põletikku,» ütles Wilsonile lähedal seisev isik väljaandele People eelmisel kuul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles