Eesti menufilm «Vallatud kurvid» nüüd puhastatud heli ja pildiga!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmakordselt on võimalus näha Julius Kuni ja Kaljo Kiisa koostöös valminud menufilmi „Vallatud kurvid” (1959) puhastatud heli ja pildiga
Esmakordselt on võimalus näha Julius Kuni ja Kaljo Kiisa koostöös valminud menufilmi „Vallatud kurvid” (1959) puhastatud heli ja pildiga Foto: ETV

Esmakordselt on võimalus näha Julius Kuni ja Kaljo Kiisa koostöös valminud menufilmi «Vallatud kurvid» (1959) puhastatud heli ja pildiga.

Film linastub ETVs reedel, 20. jaanuaril kell 22. «Vallatutele kurvidele» eelneb eesti filmi 100. juubelile pühendatud saade «Kaader», kus filmi  valmimislugu meenutavad filmi tegijad.

 

Ka Eesti Filmi Aasta jaanuarikuu teemaderingi võtab kokku sõnapaar «vallatud kurvid». Selgub, et eesti film pole mingi pimeduses uiutamine, vaid läbi ajaloo täis actionit ja kirge, mehiseid mehi, kiireid masinaid, kauneid diivasid ja erootikat.

Vaadake jaanuarikuu teemaklippi  ja veenduge ise!

Terve juubeliaasta kaksteist kuud on saanud nime ühe tuntud  Eesti filmi järgi. Lähtudes nimest on kõikidel kuudel ka oma teemadering. Esimene kuu keskendubki actionile ja erootikale eesti filmis.

 
Kõikide kuude teemad:


 
Jaanuar : Eesti film 100 - VALLATUD KURVID!

Veebruar: Eesti film 100 - MEHED EI NUTA!

Märts: Eesti film 100 - TANTS AURUKATLA ÜMBER!

Aprill: Eesti film 100 - NOORELT ÕPITUD!

Mai: Eesti film 100 - IDEAALMAASTIK!

Juuni: Eesti film 100 - LAMMAS ALL PAREMAS NURGAS!

Juuli: Eesti film 100 - NIPERNAADI!

August: Eesti film 100 - KESKEA RÕÕMUD!

September: Eesti film 100 - NAERATA OMETI!

Oktoober: Eesti film 100 - TULIVESI!

November: Eesti film 100 - NEED VANAD ARMASTUSKIRJAD!

Detsember: Eesti film 100 - VIIMNE RELIIKVIA!

Mõnusaid filmielamusi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles