OOTAMATU ⟩ Miley Cyrus avaldas, milline oli tema esimene seksuaalne kogemus

Elu24
Copy
Miley Cyrus.
Miley Cyrus. Foto: DANNY MOLOSHOK/Reuters/Scanpix

Endine Disney lapsstaar ja praegune popmuusik Miley Cyrus avaldas, et tema kõige esimene seksuaalne kogemus oli kolmekas koos kahe tüdrukuga.

27-aastane lauljanna Miley Cyrus, kes sai tuntuks tänu Hannah Montana rollile Disney kanalil, tunnistas muuhulgas ka seda, et on oma sõbrannadest maganud peaaegu kõigiga ning et tema endine abikaasa Liam Hemsworth oli esimene mees, kellega ta vahekorda astus (lauljanna oli tol hetkel 16-aastane).

Kui muidu on Miley viimasel ajal oma eraelu puudutavat üsna privaatsena hoidnud, siis kõik muutus hetkel, mil teda kutsuti Alexandra Cooperi taskuhäälingusse «Call Me Daddy». Saates jagas Miley oma seksuaalelu pisemaidki detaile, vahendab Daily Star.

Miley Cyrus.
Miley Cyrus. Foto: Jamie McCarthy/AFP/Scanpix

«Ma ei läinud kutiga lõpuni välja enne 16-aastaseks saamist. Lõpuks aga olin selle sama mehega abielus, mis on üsna pöörane,» rääkis Miley ja tunnistas seejärel Alexandrale, et valetas alguses Liamile selle [mehega vahekorras olemise] kohta, sest ei tahtnud luuserina paista.

Kui teemaks tuli üldse kõige esimene seksuaalne kogemus, siis tunnistas Miley, et selleks oli kolmekas kahe sõbrannaga. «Kui olin 11 või 12, siis hakkasid sõbrad mulle rääkima, mida nad kuttidega teevad. Minul oli seda raske mõista, mistõttu veensin sõbrannasid endaga vahekorda astuma. Mind köitsid tüdrukud ammu enne seda kui mulle kutid meeldima hakkasid,» tõdes ta.

Miley meenutas saates väga positiivselt ka oma suhet Liamiga: «Temaga veedetud kümme aastat olid imelised.»

Paari romantilised suhted said alguse 2008. aastal, mil nad kohtusid filmi «The Last Song» võtetel 2018. aastal paar abiellus, kuid juba veidi aega hiljem - 2019. aasta augustis - paar lahutas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles