UUS SERIAAL Kanal 12s alustab krimisari psühhopaadi pojast, kes lahendab mõrvu

Kanal 2
Copy
«Kadunud poeg»
«Kadunud poeg» Foto: Kanal 2

Kanal 12s stardib 3. septembril uus USA krimisari «Kadunud poeg» (Prodigal Son).

Kriminaalpsühholoogi ametit pidav Malcolm Bright (Tom Payne) on õnnistatud erilise andega: ta suudab ette ennustada kurjategijate mõttekäike ja on sestap hindamatu tugi New Yorgi mõrvarühmale.

Malcolmi teadmised ja peen intuitsioon ei tulene aga tühja koha pealt. Tema enda lihane isa on kurikuulus sarimõrvar hüüdnimega Kirurg (Michael Sheen), kes on elu võtnud mitmekümnelt inimeselt. Hullumeelsuse ja geniaalsuse õhkõrna piiri kompav isa on tänaseks trellide taga just tänu Malcolmile. See traagiline minevikutaak on ühtlasi nii Malcolmi suurimaks tugevuseks kui ka nõrkuseks. Kuna ta on siiski oma isa poeg, käib mehe sees pidev võitlus oma sisemiste deemonite ja kahtlustega, et ka temas endas võib psühhopaat peidus olla. Ohtlikke mõrvalugusid lahti muukides otsibki ta pidevalt lunastust oma võimaliku tegeliku olemuse pärast.

Kui linna hakkab terroriseerima Kirurgi käekirja kopeeriv salakaval sarimõrvar, otsustab ta oma isaga üle pikkade aastate kohtuda ning segasevõitu vanamehelt kurjategija järgmiste sammude asjus abi ning nõu paluda. Täpselt nii palju kui isa ja poja suhe on düsfunktsionaalne, on see ka uskumatult lähedane.

Lisaks on Malcolmil keerulised suhted oma endisest seltskonnatähest emaga (Bellamy Young), kes ei suuda oma mõrvarist abikaasa vangistaatusega kuidagi leppida.

Inglise näitleja Michael Sheen kehastab seriaalis «Kadunud poeg» peategelase isa
Inglise näitleja Michael Sheen kehastab seriaalis «Kadunud poeg» peategelase isa Foto: Kanal 2

Mullu eduka esimese hooajaga alustanud kaasahaarav krimisari on USAs telerite ette naelutanud tänaseks miljoneid televaatajaid. Maikuus kinnitas FOX, et seriaal saab peatselt ka jätkuhooaja. 

Psühholoogiline krimisari «Kadunud poeg» alustab Kanal 12s neljapäeval 3. septembril kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles